MX Player : παίζει όλα τα βίντεο στα android smartphones

Τα περισσότερα από τα τηλέφωνα Android στην αγορά έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή, που επιτρέπει στο video player να παίξει σχεδόν οποιοδήποτε φορμά. Αλλά τι γίνεται με τα codec που λείπουν;
Μερικά από τα τελευταία έξυπνα τηλέφωνα Android δεν υποστηρίζουν μορφές όπως, DivX,

Χ div, FLV και MKV. Το MX player είναι η απάντηση σε αυτό. Είναι ίσως ο καλύτερος video player για Android. Με τον ενσωματωμένο του κωδικοποιητή, το MX player είναι σε θέση να παίζει σχεδόν όλα τα φορμά βίντεο.

Μόλις εγκατασταθεί, Το MX player θα αφήσει το χρήστη να γνωρίζει αν υπάρχουν codecs που λείπουν. Θα κατευθύνει εκ νέου στο play store, όπου μπορείτε να κατεβάσετε τα πάντα δωρεάν.
Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν, άγγιγμα στην οθόνη για άμεση μεγέθυνση ενώ το βίντεο παίζει, υποστήριξη υποτίτλων, κλείδωμα για παιδιά (σε περίπτωση που τα παιδιά σας παίζουν με την οθόνη αφής) και πολλά άλλα.

Το καλύτερο μέρος είναι, το MX player είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το play store.

Αναδημοσίευση από: techfan.gr

Σχετικά άρθρα:

Οι λήψεις του Flash Player για το Android θα σταματήσουν απο τις 15 ΑυγούστουΗ BlueStacks player εφαρμογή, φέρνει 450.000 Android εφαρμογές στο Windows PC σαςΤο Box προσφέρει 50GB δωρεάν Cloud αποθήκευση για τους Android χρήστες

MX Player : παίζει όλα τα βίντεο στα android smartphones | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Αναζητήσεις
μχ plsyer, πως παιζουν βιντεο iphone σε android
Τυχαία Θέματα