Aσκήσεις τακτικής για Ξάνθη

Έμφαση στις ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα φάσεων έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην απογευματινή προπόνηση της Ξάνθης.Ο τεχνικός της SKODA ΞΑΝΘΗ μαζί με τους συνεργάτες του, δούλεψαν πάνω στην επιθετική τακτική και περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα βελτίωσης στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στα τέλη του μήνα για την 1η αγωνιστική. Αναφορικά με τους παίκτες που ακολούθησαν ειδικές ασκήσεις σε προηγούμενες προπονήσεις ο Ρικάρντο Ντάνι

μπήκε στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας ενώ ο Λάζαρος Γκατσολάρι συνέχισε την αποθεραπεία του. Τέλος, ο Δήμος Μπαξεβανίδης ανέβασε ρυθμούς και η επάνοδός του θα είναι σε μικρό χρονικό διάστημα.
Μεθαύριο Σάββατο, η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό στο γήπεδό της στις 18:45 ενώ το παιχνίδι με την Κέρκυρα που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη ακυρώθηκε. Ωστόσο η ξανθιώτικη ομάδα δεν θα μείνει χωρίς αγώνα τις μέρες εκείνες, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη (08/08) στις 18:45 θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Εθνικό Γαζώρου.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Aσκήσεις τακτικής για Ξάνθη | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα