Το νέο LG Nexus 4 smartphone της Google

To νέο τηλέφωνο της Google παρουσιάστηκε σήμερα επίσημα και είναι το LG Nexus 4. Η νέα συσκευή έχει μια 4,7 ιντσών True IPS HD Plus οθόνη με ανάλυση WXGA (768 x 1280, 15:9 aspect ratio). Τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon S4 Pro με τέσσερις Krait πυρήνες στο 1.5GHz, έχει 2GB RAM

μνήμη και Adreno 320 GPU.

Το τηλέφωνο τρέχει το Android 4,2 Jelly Bean και υπάρχουν 8GB και 16GB επιλογές αποθήκευσης (δεν υπάρχει κάρτα microSD). Η κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει ένα αισθητήρα 8MP και έχει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Photo Sphere. Είναι σαν πανόραμα, αλλά μπορείτε να κάνετε λήψη φωτογραφιών σε κάθε κατεύθυνση που σας αρέσει, όπως πλάγια, ανάποδα, οπουδήποτε.

Τα Nexus 4 έχει διαστάσεις 133,9 x 68,7 x 9,1 χιλιοστά και ζυγίζει 139g. Η μπαταρία είναι στα 2.100 mAh, η οποία είναι αρκετή για 15,3 ώρες χρόνο ομιλίας ή 390 ώρες αναμονής. Το τηλέφωνο υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα θα έχει GSM / HSPA + και NFC (σε αντίθεση με το Optimus G, δεν υπάρχει LTE).

Τα πρώτα LG Nexus 4 θα είναι διαθέσιμα από το Play Store στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Αυστραλία από τις 13 Νοεμβρίου και σε όλη την Ευρώπη, την Κεντρική / Νότια Αμερική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή στο τέλος Νοεμβρίου.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα