Το ZenWatch είναι το SmartWatch της ASUS

20:49 4/9/2014 - Πηγή: TechFan

Το ZenWatch είναι η SmartWatch πρόταση από την ASUS που τρέχει το Android Wear. Το ZenWatch, παράγεται σε συνεργασία με την Google, διαθέτει ένα καμπυλωτό σχεδιασμό από γυαλί και ένα σώμα που έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί τις καμπύλες του καρπού σας, μαζί με ένα λουράκι δέρματος.

Από την άποψη των προδιαγραφών, το ZenWatch διαθέτει ένα 1.2GHz Snapdragon 400

επεξεργαστή, μαζί με 4GB εσωτερική μνήμη και 512MB μνήμη RAM. Η οθόνη είναι AMOLED, καλύπτετε με Gorilla Glass 3, είναι 1,63 ιντσών με 320 x 320px ανάλυση. Υπάρχει IP55 πιστοποίηση για ανθεκτικότητα στη σκόνη και το νερό και θα έρθει σε ασημί και ροζ-χρυσό χρώμα.

Το ZenWatch έχει δυνατότητα να μετρά τα βήματα, τον καρδιακό ρυθμό και τα επίπεδα του στρες, συγχρονίζοντας τα με το ASUS ZenUI. Η ZenWatch manager εφαρμογή σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα watchfaces, να ξεκλειδώσετε την συνδεμένη έξυπνη συσκευή σας, και ακόμη και να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας. Μερικά αποκλειστικά χαρακτηριστικά για τα ASUS smartphones περιλαμβάνουν Remote Camera και Presentation μέσω ειδικών εφαρμογών της ASUS.

Μέσω της wellness manager εφαρμογής των συσκευών, τα ZenWatch μπορούν να παρέχουν ανατροφοδότηση και συμβουλές για το πώς να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους σας, καθώς και να παρακολουθείτε τις fitness δραστηριότητες σας. Σας επιτρέπει να ορίσετε τους στόχους παρέχοντας ημερήσιες και εβδομαδιαίες fitness αναφορές.

Πηγή: blog.gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα