Το Xbox One είναι το νέο Xbox (βίντεο)

22:34 21/5/2013 - Πηγή: TechFan

Σήμερα, η Microsoft αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο Xbox, με το όνομα αυτού να είναι Xbox One. Η Microsoft επικεντρώθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στην ενοποίηση των τομέων ψυχαγωγίας σε μία συσκευή με το “One” να χαρακτηρίζετε από το γεγονός ότι η ψυχαγωγία του σαλονιού θα συναντιέται σε μία και μόνο συσκευή.

Τα

χαρακτηριστικά του Xbox One είναι, μια 8 core CPU, 8GB μνήμη RAM, σκληρό δίσκο 500GB, ένα Blu-ray drive, Wi-Fi (802.11n) / WiFi-Direct, USB 3.0 και HDMI φυσικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Microsoft δεν στάθηκε σε περαιτέρω λεπτομέρειες και μερικοί οπαδοί μπορεί να είναι απογοητευμένη μη γνωρίζοντας όλα τα χαρακτηριστικά σήμερα, αλλά είναι λογικό να υποθέσουμε ότι περισσότερα θα αποκαλυφθούν στην E3.

Το Xbox One εκτελεί επίσης τρία διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Το πρώτο είναι το Xbox OS που είναι για τους προγραμματιστές, το δεύτερο OS είναι ο πυρήνας των Windows,και το τρίτο λειτουργικό σύστημα δεν είναι απαραίτητα ένα λειτουργικό σύστημα, αλλά μάλλον ένα κομμάτι του λογισμικού που επιτρέπει τα δύο λειτουργικά συστήματα να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Το νέο χειριστήριο θυμίζει μια παραλλαγή του Xbox 360, αλλά προφανώς περιλαμβάνει κάποιες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου D-pad, δόνηση στα κουμπιά ενεργοποίησης, καθώς και ένα ελαφρώς ανασχεδιασμένο σώμα.

Όσο για το Kinect sensor, έχει ένα 1080p αισθητήρα κάμερας και μπορεί να πάρει 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Είναι τόσο σωστά ρυθμισμένο, ώστε να μπορεί να διαβάσει τον χτύπο της καρδιάς σας, ενώ εσείς ασκήστε, καθώς και να παρατηρήσετε πόσο ισορροπημένη είστε. Το πεδίο που βλέπει το νέο Kinect αυξήθηκε κατά 60%, ώστε να μπορέσει να συλλάβει περισσότερα αντικείμενα στο κάδρο.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα