Ο Opera για το Android δεν είναι πλέον beta και έρχεται με νέα χαρακτηριστικά (βίντεο)

19:52 21/5/2013 - Πηγή: TechFan

Ο Opera για το Android έπαψε να είναι beta, τρεις μήνες μετά που διατέθηκε στους χρήστες μέσω του καταστήματος Google Play. Η επίσημη έκδοση είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη για λήψη τώρα. Ο Opera διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που οι χρήστες προτιμούσαν και τα έβρισκαν

σε άλλους browsers όπως η λειτουργία Off-Road, που βοηθά στη σταθεροποίηση των συνδέσεων στο διαδίκτυο, όταν οι συνδέσεις γίνονται αποσπασματικά, ενώ μειώνει επίσης την κατανάλωση δεδομένων.

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera, το οποίο είναι χτισμένο στη Webkit μηχανή, ενσωματώνει επίσης μια νέα λειτουργία που αποκαλείται «Discover». Ενεργοποιείται με ένα σύρσιμο προς τα δεξιά στην αρχική οθόνη και προσφέρει στους χρήστες μια σειρά από κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των τεχνών, Νέα και Τεχνολογία, μεταξύ άλλων, από την οποία οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε νέο περιεχόμενο από ιστοσελίδες που δεν έχουν ακόμη επισκεφτεί.

Οι πρόωρες κριτικές χρηστών είναι θετικές με την εφαρμογή να βαθμολογείτε με 4,5 αστέρια, μετά από περίπου 350K λήψεις. Υποκειμενικά, το πρόγραμμα περιήγησης φαίνεται περίπου στο ίδιο επίπεδο με τον Chrome σε ταχύτητα μετά από σύντομη χρήση.

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα