Το PoP Video μετατρέπει την iOS συσκευή σε Pico Projector (video)

12:10 3/5/2012 - Πηγή: TechFan

Εάν έχετε ήδη ένα iPhone ή iPod στην κατοχή σας, ο νέος PoP Video adapter έχει δημιουργηθεί, για να σας επιτρέψει να μετατρέψετε τη συσκευή της Apple σε ένα εύχρηστο προβολέα Pico για μόλις 99 δολάρια. Ο PoP Video Pico Projector adapter έχει δημιουργηθεί από την Micron Technology και έχει μια θύρα 30 ακίδων για συγχρονισμό / φόρτιση του smartphone της Apple.
Ο

προβολέας Pico είναι εξοπλισμένος με μια έξοδο βίντεο με 960 x 540 pixel ανάλυση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 2 ώρες όταν η εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου είναι πλήρως φορτισμένη.
Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται με μια δωρεάν εφαρμογή και σας επιτρέπει να προβάλλετε ιστοσελίδες, το Facebook και βίντεο που έχετε από το iTunes ή το iTunes U, που δεν είναι προστατευόμενα MPEG 3 . Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον μικρό προβολέα Pico απο την ιστοσελίδα της συσκευής. Το βάρος του είναι μόνο 98 γρ.
Το Pop Video είναι συμβατό με το iPhone 4, 4S και Gen-3 και 4 του iPod Touch και είναι τώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελία για τώρα.

Σχολιασμός στο : forum

Πηγή : news.cnet.com

Keywords
Τυχαία Θέματα