Η THX κυκλοφόρησε την Tune-up εφαρμογή για το iOS

12:36 30/1/2013 - Πηγή: TechFan

Μια νέα εφαρμογή έχει εμφανιστεί στο App Store από το απόγευμα της Τρίτης από την THX. Η εφαρμογή ονομάζεται THX tune-up ™ και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την τηλεόραση σας, τα ηχεία σας και άλλα αξεσουάρ διασκέδασης για να σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη ποιότητα ψυχαγωγίας από ότι το υλικό μπορεί να προσφέρει.

Η εφαρμογή από την THX περιλαμβάνει χαρακτηριστικά για τη διασφάλιση της

καλύτερης ποιότητας εικόνας που μπορεί η τηλεόραση σας να προσφέρει. Παίρνοντας υπόψη το φωτισμό του δωματίου σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις καλύτερες αναλογίες για την φωτεινότητα, το χρώμα, την αντίθεση και την απόχρωση. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα ηχεία σας και να βεβαιωθείτε ότι έχουν συνδεθεί σωστά και λειτουργούν σωστά.

Όταν ξεκινήσει η εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να εισάγετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό ψυχαγωγίας σας, όπως τον τύπο της οθόνης, το είδος των ηχείων και πώς σκοπεύετε να συνδέσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας. Μπορείτε να συνδέσετε την εφαρμογή του εξοπλισμού που χρησιμοποιώντας τα Apple TV, HDMI, VGA, ή Component.

Η εφαρμογή έρχεται επίσης με κάποια διασκεδαστικά extras, όπως το THX Deep Note, τα οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει ένα ωραίο άκουσμα στα ηχεία σας, την THX trailers επιλογή, ένα Ask Tex χαρακτηριστικό για την αποστολή ερωτήσεων σας στην THX και το THX Moo που θα ακούγεται σαν μια αγελάδα που μουγκρίζει κάθε φορά που θα περιστρέψετε τη συσκευή σας.

Πηγή : modmyi.com

Keywords
Τυχαία Θέματα