Νέες Pentax WG-3 και WG-3 GPS ανθεκτικές φωτογραφικές μηχανές

11:56 30/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Pentax έχει αποκαλύψει μια νέα ανθεκτική φωτογραφική μηχανή, σε δύο εκδόσεις με τη μορφή των Pentax WG-3 και WG-3 GPS. Έχοντας το ίδιο σώμα και σχεδιασμό, όπως φαίνεται από τα ονόματα, το μοντέλο GPS θα σας προσφέρει προηγμένες λειτουργίες GPS, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τη θέση

σας όπως και τα πλάνα δράσης που τραβάτε.

Η Pentax WG-3 GPS προσφέρει επίσης ασύρματη φόρτιση χρησιμοποιώντας το πρότυπο Qi, το ίδιο όπως χρησιμοποιείται από τη Nokia για την ασύρματη φόρτιση του 920 Lumia, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανοίξετε το σώμα της φωτογραφικής μηχανής για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.Η έκδοση GPS έχει επίσης μια δευτερεύουσα οθόνη μπροστά που θα σας ενημερώσει για το χρόνο, την ατμοσφαιρική πίεση ή το υψόμετρο.

Προχωρώντας προς τις προδιαγραφές που είναι κοινές στα νέα WG-3 μοντέλα, επικεντρώνονται γύρω από ένα πρόσφατα σχεδιασμένο φακό με 4x οπτικό zoom, που δίνει ένα 25-100mm εύρος και af/2.0 μέγιστο διάφραγμα.
Αυτός συνδέεται με ένα υψηλής απόδοσης 16 megapixel αισθητήρα. Προσφέρει μέγιστο ISO 6400, διπλή μείωση των κραδασμών, για να κρατήσει τα πράγματα σταθερά, με την Pentax να υπόσχεται χαμηλό θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η οθόνη στο πίσω μέρος είναι 3 ιντσών 460k-dot LCD η οποία έχει σχεδιαστεί για να είναι μη αντανακλαστική, με ευρυγώνια πτυχή για να χωρέσει το μάλλον επίμηκες σώμα της φωτογραφικής μηχανής. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια ιδιόμορφη σειρά LED γύρω από το περίβλημα του φακού που θα φωτίσει τα macro θέματα.

Ακόμα προσφέρουν αντοχή στο νερό μέχρι 14 μέτρα και για μέχρι 2 ώρες (IPX8), αντοχή στο κρύο (-10), πτώσεις(MIL-810Fm), σκόνη (IPX6) και σύνθλιψη (100kgf), επομένως η κάμερα σας πιθανότατα θα επιβιώσει παντού

Η Pentax WG-3 θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή πορτοκαλί χρώμα, για £ 279,99. Η Pentax WG-3 GPS θα είναι διαθέσιμη σε πράσινο ή μοβ χρώμα, για £ 329,99. Και οι δύο θα ξεκινήσουν να πωλούνται από τον Μάρτιο.

Πηγή : pocket-lint.com

Keywords
Τυχαία Θέματα