Η Rockchip Electronics μας δείχνει windowed multitasking για το Android

19:12 23/7/2013 - Πηγή: TechFan


Το Multitasking δεν είναι ένα από τα ισχυρά σημεία του Android, στην πραγματικότητα τα περισσότερα άλλα mobile λειτουργικά συστήματα δουλεύουν πολύ πάνω σε αυτό. Όμως, με την επικράτηση των πολυπύρηνων επεξεργαστών που προσφέρουν όλη τη δύναμη που χρειαζόμαστε, φαίνεται ότι θα μπορούσε να υποστηριχτεί ένα τέτοιο λογισμικό.

Γίγαντες της βιομηχανίας, όπως η Samsung και η LG, και custom

ROM όπως CyanogenMod και Paranoid Android, όλοι προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα με τις δικές τους ιδέες. Η Rockchip Electronics με την δικιά της πρόταση θα μπορούσε να δώσει την καλύτερη multi-tasking λύση για το Android που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Το λογισμικό, το οποίο είναι χτισμένο πάνω στο Android 4.2.2, προσθέτει υποστήριξη για πολλαπλά παράθυρα που εκτελούνται ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να παίξετε βίντεο, να περιηγηθείτε στο web, να δείτε τις εικόνες σας και να συνθέσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όλα στο ίδιο χρόνου. Η εταιρεία έχει συμπεριλάβει ακόμη και διάφορα gesture αφής για να διαχειρίζεστε τα παράθυρα και έχει πολλές δυνατότητες για να οργανώσετε τις εφαρμογές σας. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε το χαρακτηριστικό σε δράση.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xYQzsTe1BCU

Πηγή : androidauthority.com

gestures

mobileλειτουργικά συστήματα αγωνίζονται με αυτό πάρα πολύ. Όμως, με την επικράτηση των multi-core hardware που προσφέρει όλη τη δύναμη που χρειαζόμαστε, φαίνεται ότι μια τέτοια σπατάλη ότι το λογισμικό δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το ρυθμό.Γίγαντες της βιομηχανίας, όπως η Samsung και η LG, και custom ROM, όπως CyanogenMod και Paranoid Android, όλοι προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα με το δικό του μοναδικό ιδέες τους, αλλά κάποια νέα ανταγωνισμό από Rockchip Electronics θα μπορούσε να είναι το καλύτερο multi-tasking λύση για το Android που έχουμε δει μέχρι τώρα.Το λογισμικό, το οποίο είναι χτισμένο στην κορυφή του Android 4.2.2, προσθέτει υποστήριξη για πολλαπλά παράθυρα που εκτελούνται ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να παίξετε βίντεο, να περιηγηθείτε στο web, κύλιση γκαλερί εικόνα σας, και να συνθέσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όλα στο ίδιο χρόνου. Η εταιρεία έχει συμπεριλάβει ακόμη και διάφορες χειρονομίες αφής για να διαχειρίζεστε τα παράθυρα, και έχει πολλές δυνατότητες για να οργανώσει τις εφαρμογές σας, συμπεριλαμβανομένων app στοίβαγμα, auto-snap και την εκ νέου-το μέγεθος, καθώς και το γνωστό μεγιστοποιήσει και να αποκαταστήσει τα κουμπιά. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε το χαρακτηριστικό σε δρΔεν γνωρίζουμε ακόμη αν Rockchip σχεδιάζει να φέρει αυτό το λογισμικό στην αγορά ως μια καθολική download, αλλά θα ήθελα σίγουρα να είναι πρόθυμοι να πληρώσουν γι ‘αυτό επιπλέον λειτουργίες για τις τρέχουσες tablet μου. Πιο πιθανό, μάλλον θα πρέπει να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά για αυτό το χαρακτηριστικό σε νέες ταμπλέτες που χρησιμοποιούν επεξεργαστές Rockchip του.
Keywords
Τυχαία Θέματα