Dead Rising 3: Nightmare mode

Συμπληρωματικό του campaign και με χρονικό όριο στις αποστολές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο site Ausgames ο Josh Bridge, επικεφαλής παραγωγής του επερχόμενου Dead Rising 3 έκανε κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με τον τρόπο που θα ξετυλίγεται το σενάριο του πολυαναμενόμενου Survival Horror.

Συγκεκριμένα είπε ότι η ιστορία του Dead Rising 3 θα μπορεί να ολοκληρωθεί

μέσω δύο διαφορετικών modes. To πρώτο δεν θα εξαρτάται από κάποιο χρονικό περιθώριο και θα μπορείτε να εξερευνήσετε το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε ευκολότερα. Από την άλλη το δεύτερο, με την ονομασία Nightmare mode, θα διαθέτει ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο για την εκπλήρωση των αποστολών και κατά συνέπεια θα είναι πιο πιεστικό από το προηγούμενο. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο modes ακολουθούν το ίδιο σενάριο.

Ακόμη ο Bridge τόνισε ότι επιλέγοντας το Nightmare mode "θα πρέπει να ξέρετε ότι τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ περιορισμένα" λέγοντας ξεκάθαρα ότι ουσιαστικά χάνετε την απόλαυση της εξερεύνησης του κόσμου του Dead Rising 3. Μάλιστα το χαρακτήρισε ως μία "πυρηνική βόμβα" που θα καταστρέψει όλη την περιοχή θέλοντας έτσι να παρομοιώσει την πίεση που θα νιώσετε παίζοντας το nightmare mode.

Σε αντίθεση με το Nightmare mode η κύρια επιλογή σας θα είναι η ολοκλήρωση του σεναρίου με πλήρη ελευθερία για εξερεύνηση του περιβάλλοντος του Dead Rising 3, γεγονός που από μόνο του σημαίνει ότι θα έχετε όλο το χρόνο που χρειάζεστε ώστε να το απολαύσετε πλήρως. Η επιλογή του mode δεν θα επηρεάσει τα xp points που θα κερδίζετε καθώς θα μπορείτε να τα αποθηκεύσετε όλα σε ένα κοινό profile.

{youtube}DYXGRu23QMQ|500|300{/youtube}

Τέλος ο Bridge είπε ότι κατά την διάρκεια της περιπλάνησής σας στον κόσμο του Dead Rising 3 θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε άλλους επιζώντες οι οποίοι πρέπει να διασωθούν αλλά τόνισε ότι θα μπορείτε να τους δίνετε perks και εντολές μέσω του Kinect.

Σίγουρα το Nightmare mode αποτελεί ένα καλό νέο για όσους είναι λάτρεις της πίεσης του χρόνου, στοιχείο που ήταν έντονο στα δύο προηγούμενα Dead Rising.

Το Dead Rising 3 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2013, αποκλειστικά για το Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα