Η Microsoft πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο Xbox σε λιγότερο από 24 ώρες

Ο πόλεμος τις επόμενης γενιάς κονσόλες μόλις έχει αρχίσει επίσημα. Μετά την Sony που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο PS4 στις πρώτες 24 ώρες από την έναρξη του, είναι τώρα η σειρά της Microsoft να καυχηθεί ότι το Xbox One πούλησε επίσης, πάνω από ένα εκατομμύριο μονάδες κατά τις πρώτες 24

ώρες από όταν η κονσόλα άρχισε να πωλείται.

Σύμφωνα με τη Microsoft αυτό είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του Xbox. Πρόκειται για εξαιρετικό ξεκίνημα αν εξετάσει κανείς ότι η κονσόλα είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα από τη στιγμή που είχε ανακοινωθεί, λόγω των ορισμένων αποφάσεων τις Microsoft (οι περισσότερες εκ των οποίων τις αναθεώρησε), για να μην αναφέρουμε το υπερτίμημα των 100 δολαρίων πάνω από το PS4 θεωρώντας ότι έρχεται πακέτο με τον Kinect αισθητήρα.

Μένει να δούμε αν οι δύο κονσόλες να διατηρήσουν την δυναμική των πωλήσεών τους από αυτό το σημείο και μετά. Φυσικά οι πωλήσεις κατά το πρώτο δίμηνο θα κυριαρχήσουν από τους οπαδούς των κονσολών, οι οποίοι θα τα είχαν αγοράσει ακόμα και αν είχαν ξεκινήσει χωρίς κανένα από τα παιχνίδια. Αλλά αργότερα ο μέσος καταναλωτής θα τα αγοράζει για τα χαρακτηριστικά αλλά και για την μεγάλη προσφορά των παιχνιδιών, που αυτό θα έχει την μεγαλύτερη σημασία στο τέλος. Και οι δύο κονσόλες έχουν ξεκινήσει με μία μάλλον απογοητευτική διάθεση τίτλων κατά το λανσάρισμα.

Πηγή : news.xbox.com

Keywords
Τυχαία Θέματα