Η Mad Catz M.O.J.O. Android game κονσόλα είναι διαθέσιμη για 250 δολάρια

Η Mad Catz ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό μια μικρή Android κονσόλα που ονομάζεται MOJO και τώρα είναι διαθέσιμη στην αγορά. Η συσκευή είναι mia Android συσκευή πολυμέσων που έχει σχεδιαστεί για να παίξει όλα τα είδη περιεχομένου, όπως παιχνίδια, εφαρμογές, ταινίες, μουσική και τηλεοπτικές εκπομπές σε τηλεοράσεις. Η κονσόλα

υποστηρίζει περιεχόμενο από το Google Play, NVIDIA Tegra Zone και άλλα καταστήματα.

Η συσκευή υποστηρίζει 5.1 καναλιών surround ήχο και έχει το δικό του χειριστήριο. Το χειριστήριο μοιάζει πολύ με ένα χειριστήριο από Xbox 360. Το επίσημο όνομα του είναι η GameSmart CTRL Mobile Gamepad. Το gamepad διαθέτει τρεις τρόπους παιχνιδιού και είναι Bluetooth Smart συμβατό. Έχει επίσης μια πλήρη σειρά από κουμπιά ελέγχου και λειτουργία ποντικιού. Η αλλαγή ενός διακόπτη για το gamepad μετατρέπει το αριστερό αναλογικό stick σε ένα ποντίκι. Το χειριστήριο έχει επίσης ένα travel clip που σας επιτρέπει να συνδέσετε το smartphone σας με τον χειριστήριο για gaming εν κινήσει .

Το M.O.J.O. έχει 16GB χώρο αποθήκευσης και υποστηρίζει κάρτες μνήμης έως 128GB για επέκταση της αποθήκευσης. Διαθέτει επίσης μια θύρα USB 2.0 και μια θύρα USB 3.0 στο πίσω μέρος για πρόσβαση σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και σε USB flash. Η συνδεσιμότητα με την τηλεόραση γίνεται μέσω μιας θύρας HDMI και η κονσόλα έχει μια θύρα Ethernet. Το M.O.J.O. διαθέτει ένα NVIDIA Tegra 4 τσιπ στο εσωτερικό που τρέχει στα 1.8GHz σε συνδυασμό με 2GB μνήμη RAM και τρέχει το Android 4.2.2 . Μπορείτε να αγοράσετε το M.O.J.O. τώρα για $ 249.99.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα