Η Google φέρνει φωνητική υποστήριξη στο Hangouts

17:29 10/7/2013 - Πηγή: TechFan

Η Google έχει επαναφέρει τη λειτουργία της φωνητικής κλήσης στο desktop Hangouts στο Gmail, στο Google+, καθώς και σεChrome extension. Η εταιρεία προσφέρει τις φωνητικές κλήσεις μέσω του Gmail για αρκετό καιρό τώρα, όπως δωρεάν κλήσεις εντός των ΗΠΑ και Καναδά ως μέρος

μιας συχνά ανανεωμένης προώθησης, και από αυτή την εβδομάδα παίρνει την αναβάθμιση και το Hangouts.

Αυτή τη φορά, σε κάθε χώρα που έχει Hangouts υποστήριξη οι χρήστες μπορούν πλέον να κάνουν κλήσεις προς τις ΗΠΑ και τον Καναδά χωρίς χρέωση, αναφέρει η Google. Αλλιώς, υπάρχουν τα συνήθη ποσοστά κλήσης για όλους τους άλλους. Η ενημέρωση του Hangouts έφερε επίσης μερικά νέα χαρακτηριστικά. Για αρχή, είναι τώρα δυνατό να φιλοξενήσει ομαδικές κλήσεις, με πολλαπλούς αριθμούς τηλεφώνου και κλήσεις βίντεο, στην ίδια κλήση. Από την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά, υπάρχει η προσθήκη της Google Effects εφαρμογής, η οποία επιτρέπει ηχητικά εφέ στο παρασκήνιο.

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το νέο Hangouts στο Gmail, προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις νέες λειτουργίες (και δωρεάν κλήσεις). Υπάρχει η επιλογή “Try the new Hangouts” στο Gmail chat. Μην εκπλαγείτε αν δεν μπορείτε να δείτε τη λειτουργία κλήσεις αμέσως, η Google λέει ότι αυτή την εβδομάδα θα διατεθεί σε όλους τους χρήστες.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα