Η Brando προσφέρει το Ear Jack Mobile Phone ηχείο για mobile συσκευές

13:44 10/7/2013 - Πηγή: TechFan

Ένα ενδιαφέρον γκάτζετ προσφέρει η Brando, το οποίο είναι ένα μικρό ηχείο για το κινητό σας που θα βελτιώσει τον ήχο του, αλλά λόγο του μικρού μεγέθους μπορεί να αποθηκευτεί σε μια τσέπη όταν δεν είναι σε χρήση. Το 3.5mm Ear Jack Mobile Phone ηχείο έχει διαστάσεις μόλις 35 x 33 χιλιοστά και μπορεί να φορτιστεί μέσω μιας USB θύρας, έτσι δεν θα καταναλώνει ενέργεια

από την συσκευή όπως τα παθητικά ηχεία. Όταν είναι συνδεδεμένο στο τηλέφωνό σας, χρησιμοποιεί την υποδοχή ακουστικών που βρίσκεται στην κορυφή (ή στο κάτω μέρος, αν έχετε iPhone 5), χωρίς μεγάλο κενό.

Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα άλλο σε αυτό, παρά μόνο ένα μικρό κουμπί on / off στο πίσω μέρος και μια ενδεικτική λυχνία για να δείχνει ότι βρίσκεται σε λειτουργία. Και επειδή χρησιμοποιεί μια 3,5 υποδοχή είναι συμβατό με οποιαδήποτε mobile συσκευή.
Η Brando πουλάει το ηχείο για $ 18 και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με επιπλέον $ 3. Το 3.5mm Ear Jack Mobile Phone ηχείο είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο ή κόκκινο χρώμα και μπορεί να βρεθεί στο brando.com.

Πηγή : pocket-lint.com

Keywords
Τυχαία Θέματα