Η FIFA εγκαινιάζει την mobile εφαρμογή της πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014

16:08 1/12/2013 - Πηγή: TechFan

Η Fifa, η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ξεκίνησε πρόσφατα τη δική της εφαρμογή για το iOS και το Android που επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνονται με τα τελευταία γεγονότα στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Με την εφαρμογή, μπορούν οι χρήστες να ακολουθήσουν τα στατιστικά αγώνων κατά το επερχόμενο Fifa World

Cup 2014, που θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία και θα αρχίζει στις 12 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιουλίου.

Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες πολύ υλικό που σχετίζετε με το ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων, βίντεο, φωτογραφιών και αποτελέσματα αγώνων από πάνω από 200 πρωταθλήματα. Η εφαρμογή δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το World Match Centre με τις αγαπημένες ομάδες τους, για να βεβαιωθούν ότι δεν θα χάσουν τίποτα που σχετίζεται με αυτές. Επιπλέον, μπορούν επίσης να τσεκάρουν τα FIFA rankings, τα παγκόσμια highlights, πληροφορίες της ομάδας και πολλά άλλα.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η εφαρμογή θα επιτρέψει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν την κλήρωση του 2014 Fifa World Cup Final ζωντανά στις 6 Δεκεμβρίου. Μετά την κλήρωση, ο χρήστης θα μπορεί να ακολουθήσει τα προγράμματα αγώνων, τους οδηγούς αποκλειστικών προορισμών για τη Βραζιλία και τα προφίλ των ομάδων μέσα από την εφαρμογή.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για το iPhone, iPad και Android και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα