Η CyanogenMod Installer εφαρμογή έχει αφαιρεθεί από το Google Play store μετά από αίτημα της Google

Η CyanogenMod ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη η πρόσφατη CyanogenMod Installer εφαρμογή της αφαιρέθηκε από το κατάστημα Google Play μετά από αίτημα της Google. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Google, η εφαρμογή παραβίαζε τους developer όρους του Google

Play store. Η ίδια η εφαρμογή είναι «αβλαβής» σύμφωνα με την Google, αλλά δεδομένου ότι “ενθαρρύνει τους χρήστες να ακυρώσουν την εγγύηση τους” δεν μπορεί να παραμείνει στην το κατάστημα.

Η ομάδα CyanogenMod συμμορφώθηκε με το αίτημα της Google, καθώς δεν είχε άλλη επιλογή. Σύμφωνα με την CyanogenMod, εκατοντάδες χιλιάδες εγκαταστάσεων της εφαρμογής έχουν καταγραφεί, “που αποδεικνύει την ζήτηση για περισσότερες επιλογές και ότι υπάρχει ανάγκη για μια εναλλακτική εμπειρία Android”.

Οι χρήστες που εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το εργαλείο δεν θα το βρούνε στο κατάστημα Google Play πια, αλλά θα είναι σε θέση να εγκαταστήσουν την εφαρμογή, με τη λήψη απευθείας από το CyanogenMod.org. Επιπλέον η ομάδα θα υποβάλει τη εφαρμογή στα Amazon και Samsung καταστήματα, αν και θα είναι έκπληξη να δούμε τις δύο εταιρείες να την εγκρίνουν.

Πηγή : androidauthority.com

Keywords
Τυχαία Θέματα