Έτοιμος ο Firefox 24 για android και desktop

10:08 18/9/2013 - Πηγή: TechFan

Η Mozilla έχει διαθέσει μια νέα έκδοση του δημοφιλούς Firefox browser της για το android και desktop, και υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες αλλαγές σε αυτή την τελευταία έκδοση. Στην πραγματικότητα, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Firefox 24 θα είναι η υποστήριξη

για το WebRTC. Το WebRTC είναι ένα πραγματικού χρόνου πρωτόκολλο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να εκτελέσετε διάφορες ενέργειες, όπως την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο σε ένα browser, καθώς και άλλοι browser έχουν ήδη υποστηρίξει WebRTC όπως Google Chrome.

Μπορείτε τώρα να κάνετε χρήση των εφαρμογών web, προκειμένου να κάνετε κλήσεις βίντεο από μια συσκευή σε έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, και εναλλακτικά, από τον Firefox σε Chrome. Όσο για τον Firefox 24 για το Android, ορισμένες από τις αλλαγές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις ανοιχτές καρτέλες μεταξύ κινητών συσκευών που χρησιμοποιούν τεχνολογία NFC, νυχτερινή λειτουργία για μια καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης στο Reader και το Quick Share pop-up θα εμφανίζεται με εικονίδια για τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μεθόδους κοινής χρήσης.

Πηγή : ubergizmo.com

Quick Share pop-up: http://www.ubergizmo.com/Quick Share pop-up: http://www.ubergizmo.com/που θα εμφανίζονται με εικονίδια για πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μέθοδοι κοινής χρήσης, μεταξύ άλλων.
Keywords
Τυχαία Θέματα