Το Sailfish OS υποστηρίζει τώρα Android hardware και εφαρμογές

22:28 16/9/2013 - Πηγή: TechFan

Αυτή την εβδομάδα η Jolla ανακοίνωσε ότι το Sailfish OS της είναι πλέον συμβατό με Android hardware και Android εφαρμογές που επιτρέπουν στους χρήστες του Sailfish OS να χρησιμοποιήσουν το gesture based λειτουργικό σύστημα με τα Android καταστήματα εφαρμογών.

Το Sailfish OS είναι έναmobile λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Linux

που αναπτύχθηκε από την Jolla, σε συνεργασία με το Mer project, υποστηρίζεται από την Sailfish Alliance και έχει σχεδιαστεί ειδικά για κινητές συσκευές.

Σε σημερινό δελτίο τύπου η Jolla ανακοίνωσε ότι “οι χρήστες απολαμβάνουν το μοναδικό με βάση τα gesture και μοντέρνο Sailfish OS και θα είναι σε θέση να επωφεληθούν πλήρως από το οικοσύστημα Android εφαρμογών που διατίθενται μέσω διαφόρων καταστημάτων εφαρμογών σε παγκόσμιο επίπεδο“.

“Η Jolla έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την συμβατότητα του Android hardware αναπτύσσοντας το Sailfish OS που θα τρέχει με hardware που παράγεται για το Android, ιδιαίτερα για smartphones και tablets. Οι προμηθευτές που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν Sailfish OS είναι πλέον σε θέση να αναπτύξουν τηλέφωνα και ταμπλέτες που βασίζονται σε πολλά διαφορετικά chipset και hardware “.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα συμβατότητα του Sailfish OS με τις Android συσκευές δείτε στην ιστοσελίδα Jolla για λεπτομέρειες.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα