Ανακοινώθηκε το Hiapad Hi-802 Quad-Core Mini Stick PC

To νέο Hiapad Hi-802 που έχει ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα από την κινέζικη Hiapad είναι ένα από τα πρώτα Android TV mini stick PCs που είναι εξοπλισμένα με ένα ισχυρό επεξεργαστή quad-core, τον Freescale ARM i.MX6 quad-core Cortex-A9 και υποστηρίζεται από 1GB μνήμης RAM. Άλλα χαρακτηριστικά

του νέου Hiapad Hi-802 mini PC περιλαμβάνουν Bluetooth και WiFi 802.11n συνδεσιμότητα , μαζί με μια υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση της αποθήκευσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπάρχει μια θύρα HDMI στο ένα άκρο, που σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε απευθείας σε μια HDMI θύρα της HD τηλεόραση σας, μαζί με μια θύρα USB 2.0 στο άλλο άκρο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα πληκτρολόγιο ή ποντίκι.

Ακριβώς επειδή αυτή η συσκευή έχει ένα quad core επεξεργαστή δεν σημαίνει ότι είναι δύο φορές ταχύτερη απο ένα μοντέλο με dual core πυρήνα. Οι επεξεργαστές της Freescale έχουν προτεραιότητα την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας παρά τις επιδόσεις. Το νέο Hiapad Hi-802 αναμένεται να ξεκινήσει να διατίθεται τον επόμενο μήνα για περίπου $ 89.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : cnx-software.com

Keywords
Τυχαία Θέματα