Η Ericsson στο Greek ICT Forum

Η Ericsson συμμετείχε στο 14ο Συνέδριο Greek ICT Forum με θέμα «Επιχειρήσεις και Κράτος μπροστά στις Τεχνολογικές Προκλήσεις».


Ο Αλέξανδρος Σκορδαράς, Customer Solutions Manager της Ericsson, μέσω της ομιλίας του κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου επεσήμανε πως με τις συνεργασίες για Υπηρεσίες Διαχείρισης της Ericsson,

μπορεί να έρθει η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας


Η Ericsson Hellas έδωσε δυναμικό παρών στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο Greek ICT Forum με θέμα «Επιχειρήσεις και Κράτος μπροστά στις Τεχνολογικές Προκλήσεις». Ο κ. Αλέξανδρος Σκορδαράς, Customer Solutions Manager της Ericsson, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ενότητα «Υποδομές – Ψηφιακές Υπηρεσίες – Έργα και Ευρυζωνικότητα» τόνισε: «Σήμερα, βασικοί στρατηγικοί πυλώνες της Ericsson παγκοσμίως αποτελούν οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Υποδομών τόσο στις Τηλεπικοινωνίες όσο και στην Πληροφορική, καθώς και η στενότερη συνεργασία με το Δημόσιο τομέα σε έργα όπως η Ψηφιακή Σύγκλιση και οι εφαρμογές βασισμένες στην Ευρυζωνικότητα».


Επιπλέον, πρόσθεσε: «Για την Ericsson, η Διαχείριση Υποδομών αποτελεί μια πολυσύνθετη Μεθοδολογία βασισμένη σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Η Ericsson έχει επενδύσει πάνω από 1 δις δολάρια σε πόρους και μεθόδους με στόχο να εξυπηρετήσει τους επιχειρησιακούς στόχους των πελατών της όπως η εξοικονόμηση μέσω οικονομιών κλίμακας και η βελτίωση της προσλαμβανόμενης εμπειρίας του τελικού χρήστη».


Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, κλήθηκαν και συμμετείχαν και σε όλες τις ενότητες κυβερνητικοί και πολιτικοί παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις της Κυβέρνησης στους τομείς της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, υψηλόβαθμα στελέχη του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, διακεκριμένοι ομιλητές, εκπρόσωποι επενδυτικών φορέων, διευθυντικά στελέχη παρόχων δικτύων και υπηρεσιών.


Keywords
Τυχαία Θέματα