Ανακοινώθηκε η Instagram Direct υπηρεσία μηνυμάτων (βίντεο)

Το Instagram ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό για την δημοφιλή υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών της, το Instagram Direct, μια νέα υπηρεσία άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων που σας επιτρέπει να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τους φίλους σας. Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει το Instagram

5.0 για iOS και Android, και η τελευταία έκδοση του Instagram περιλαμβάνει τώρα το νέο χαρακτηριστικό μηνυμάτων Instagram Direct.
Όταν ανοίγετε το Instagram, θα δείτε τώρα ένα νέο εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία του home feed σας. Αγγίξτε το για να ανοίξετε τα εισερχόμενα σας όπου θα δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν σταλεί σε σας. Για να στείλετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο σε συγκεκριμένα άτομα, πατήστε το πλήκτρο της κάμερας για να εισάγετε το ίδιο απλά φωτογραφία ή βίντεο. Στο πάνω μέρος της οθόνης που θα μοιραστείτε, θα δείτε την επιλογή μοιραστείτε με τους followers (“Followers”) ή να στείλει σε συγκεκριμένα άτομα (“Direct”). Για να στείλετε τη χρησιμοποιώντας το Direct, πιέστε τα ονόματα των ατόμων που θέλετε να στείλετε τη φωτογραφία ή το βίντεο, γράψτε τη λεζάντα σας, πατήστε “Αποστολή” και τελειώσατε.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι το Instagram έχει τώρα πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες, με τους μισούς από αυτούς, χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε καθημερινή βάση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα υπηρεσία μηνυμάτων Instagram Direct από το Blog Instagram στο παρακάτω σύνδεσμο.

Πηγή : blog.instagram.com

Keywords
Τυχαία Θέματα