Παρουσιάστηκαν επίσημα τα windows 8 και Windows RT

Σήμερα, η Microsoft παρουσίασε και κυκλοφόρησε τα Windows 8 και Windows RT στο κόσμο της τεχνολογίας που έχουν σχεδιαστεί ως η μεγαλύτερη έκδοση των Windows που έγινε ποτέ. Η διαθεσιμότητα ξεκινά σήμερα και οι Windows 7 πελάτες μπορούν να αναβαθμίσουν τα μηχανήματα τους ξεκινώντας από τα $ 39,99.

Η

Microsoft μίλησε για τα χαρακτηριστικα του OS, την ολοκλήρωση με ευρεία ποικιλία συσκευών, τις υπηρεσίες που ξεκινούν μαζί με το λειτουργικό σύστημα και τα επέδειξε όλα αυτά.

Τα Windows 8 θα κυκλοφορίσουν με μερικές υπηρεσίες κατα το ξεκίνημα. Αυτά είναι Xbox Music, βίντεο, παιχνίδια, αλλά και το Skype. Όλοι οι χρήστες των Windows 8 θα έχουν απεριόριστο streaming μουσικής μέσω του Xbox Music δωρεάν.

Οι ομιλητές της Microsoft (ο CEO Steve Ballmer περιλαμβάνεται) δεν ξεχνούσαν να επαναλάβουν ότι τα Windows 8 PCs είναι τα “Best Ever PCs”. Υπάρχουν περίπου 670 εκατομμύρια υπολογιστές σήμερα, οι οποίοι είναι συμβατοί με τα Windows 8.

Το Windows 8/RT κατάστημα ήταν επίσης ένα μεγάλο μέρος της εκδήλωσης. Επί του παρόντος υπάρχουν περίπου 8000 διαθέσιμες εφαρμογές, οι οποίες δεν είναι τόσες πολλές όσο της Apple, αλλά ο Steven Sinofsky επεσήμανε ότι το κατάστημα των Windows έχει το μεγαλύτερο αριθμό εφαρμογών για ένα κατάστημα την ημέρα της έναρξής του του.

Ένα μεγάλο μέρος των Windows 8/RT ήταν η έμφαση στην αφή, που παρά το γεγονός μπορεί να υποστηρίξει ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι, έχει τελικά σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως ένα OS αφής. Ultrabooks, tablets και notebooks χρησιμοποιήθηκαν για να το αποδείξουν.

Τέλος, τα Windows 8 είναι πολύ πιο γρήγορα από ό, τι ο προκάτοχός του σε κάθε περίπτωση, έχουν το νέο Modern UI, αλλά εξακολουθούν να διατηρούν τη γνώριμη, αλλά λίγο ανανεωμένη Windows 7 εμφάνιση.

Σχολιασμόςσ το forum

Πηγή : blog.gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα