Logitech Z600 Bluetooth ηχεία με σύνδεση πολλών συσκευών ταυτόχρονα

11:19 18/7/2013 - Πηγή: TechFan

Η Logitech έχει ανακοινώσει τα νέα Z600 Bluetooth ηχεία της, τα οποία με τον σχεδίαση τους στοχεύει στους κατόχους ultrabooks και Mac υπολογιστών, αν και θα συνεργαστούν με οποιαδήποτε συσκευή με Bluetooth. Τα ηχεία υποστηρίζουν σύνδεση με πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα, επιτρέποντας στο χρήστη την εναλλαγή μεταξύ των συσκευών αυτών με την

παύση της ροής ήχου από τη μια και το ξεκίνημα από την άλλη.

Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνους που χρησιμοποιούν συνήθως διαφορετικές συσκευές, με το Z600 είναι σε θέση να συνδεθεί με έως και τρεις ταυτόχρονα. Κάποιος που προτιμά να χρησιμοποιεί τα ηχεία με έναν υπολογιστή, για παράδειγμα, αλλά προτιμά να ακούει την μουσική από ένα smartphone μπορεί να συνδεθεί και με τα δύο.

Κάθε ένα από τα ηχεία διαθέτει 3 οδηγούς που ελέγχονται μέσω ενός πίνακα αφής που βρίσκεται στην κορυφή της δεξιάς μονάδας. Στο πίσω μέρος του ηχείου υπάρχει μια είσοδος 3.5 mm, το κουμπί λειτουργίας και η Bluetooth λειτουργία.

Ο πομποδέκτης Bluetooth USB είναι για τα άτομα με έναν υπολογιστή που δεν έχει wifi και το βύσμα 3,5 mm επιτρέπει την ενσύρματη σύνδεση με συσκευές. Τα καλώδια έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να τοποθετούνται ανάμεσα στα δύο ηχεία, μειώνοντας την οπτική ακαταστασία και το μπέρδεμα. Τα ηχεία αναμένονται τον επόμενο μήνα στην τιμή των 150 δολαρίων.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα