Logitech Bluetooth Illuminated K810 πληκτρολόγιο για Windows, iOS και Android

Η Logitech παρουσίασε σήμερα ένα νέο πληκτρολόγιο το Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα είναι φωτιζόμενο. Μπορούν να συνδεθούν στο πληκτρολόγιο έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα μέσω Bluetooth, υποστηρίζει όχι μόνο τα Windows 8 με τις συντομεύσεις που θα περίμενε κανείς, αλλά iOS

και Android συσκευές.
Το σασί είναι απο βουρτσισμένο αλουμίνιο, απο πραγματικό μέταλλο, δεν είναι πλαστικό που μοιάζει με μέταλλο και ο οπίσθιος φωτισμός προσαρμόζεται με βάση το φως του περιβάλλοντος. Αυτό το έχουμε ξανάδει απο την Logitech,αλλά αυτήν την φορά περιλαμβάνει έναν αισθητήρα που ανιχνεύει αν τα χέρια σας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και απενεργοποιεί το φωτισμό έτσι ώστε να εξοικονομήσετε ενέργεια όταν δεν θέλετε να πληκτρολογήσετε.

Η επαναφόρτιση γίνεται μέσω USB και το πληκτρολόγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και όταν φορτίζει. Η Logitech ισχυρίζεται ότι θα διαρκέσει για περίπου δέκα ημέρες μέσης χρήσης με μία μόνο φόρτιση. Το  Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 έχει οριστεί να αρχίσει να πωλείται στις ΗΠΑ αυτό το μήνα και στην Ευρώπη μέχρι τον Νοέμβριο. Η τιμή θα είναι στα $ 99,99 και € 99,99 αντίστοιχα.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα