Asus Vivo Tab RT : προπαραγγείλτε το για 600 δολάρια

Το Asus Vivo Tab RT είναι ένα 10 ιντσών tablet με έναν quad core ARM based επεξεργαστή και λειτουργικό σύστημα Windows RT. Οι προπαραγγελίες για αυτό το tablet των 600 δολαρίων έχουν ξεκινήση ήδη απο τα Staples και Newegg καταστήματα.

Η Asus προσφέρει επίσης ένα προαιρετικό

dock το οποίο προσθέτει ένα QWERTY πληκτρολόγιο, touchpad και μια επιπλέον μπαταρία. Το dock θα σας κοστίσει επιπλέον 170 δολάρια. Το tablet διαθέτει NVIDIA Tegra 3 quad core επεξεργαστή, 2GB μνήμη RAM και 32GB για αποθήκευση. Διαθέτει 10,1 ιντσών με 1366 x 768 pixel IPS οθόνη αφής.

To Vivo Tab RT ακόμα διαθέτει 802.11n WiFi, Bluetooth 4.0, μια κάμερα 8MP πίσω, 2MP κάμερα στο μπροστινό μέρος, μια υποδοχή κάρτας microSD και micro HDMI θύρα. Όταν συνδέεται το tablet στο dock πληκτρολόγιο, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει τις 16 ώρες. Χωρίς αυτό η διάρκεια θα είναι περίπου στο μισό.

Τα tablets με Windows RT αναμένεται να έρθουν με μια προέκδοση του Microsoft Office 2013, χωρίς επιπλέον κόστος. Η Windows 8 χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον, αν θέλουν το Office.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα