Asus GX1000 : Ένα ποντίκι για σκληροπυρηνικούς gamers

22:38 20/3/2013 - Πηγή: TechFan

Η Asus έχει ανακοινώσει το πρώτο της gaming ποντίκι για σκληροπυρηνικούς χρήστες, το Republic of Gamers GX1000. Το νέο ποντίκι είναι επενδυμένο με αλουμίνιο και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προγραμματιζόμενων λειτουργιών προκειμένου να διασφαλιστεί ο βέλτιστος έλεγχος των παιχνιδιών, ενώ το σχήμα του έχει σχεδιαστεί επίσης για να μειώσει την κούραση κατά τη διάρκεια της πολύωρης χρήσης.

Το ROG GX1000 είναι ικανό να επιτύχει μια υψηλής ακρίβειας 8200dpi ταχύτητα εντοπισμού

με τη χρήση λέιζερ οπτικών αισθητήρων, ενώ τα κουμπιά μπορούν να επαναπρογραμματιστούν και να επαναχαρτογραφηθούν σύμφωνα με το είδος του παιχνιδιού. Αυτά μπορούν επίσης να αποθηκευτούν ως προεπιλογές, με τη συσκευή να μπορεί να αποθηκεύσει έως και τέσσερις προκαθορισμένες ανά πάσα στιγμή. Περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα βάρους για να επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν την ισορροπία του GX1000 στο χέρι τους.

Το GX1000 έρχεται επίσης με την ικανότητα να φωτίζει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Είναι συμβατό με τα Windows XP, Vista, 7 και 8 και χρησιμοποιεί μια ενσύρματη σύνδεση USB 2.0. Το GX1000 ROG πωλείται για $ 100.

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα