Νέα iPod nano και iPod touch

Μαζί με το iPhone 5 είδαμε και τα νέα iPod Touch και iPod Nano.

Χθες (σ.σ. 12/9) ήταν μία πολύ σημαντική μέρα για τους απανταχού φανατικούς της τεχνολογίας. Και αυτό γιατί η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 5

όπως ενημερωθήκατε από το site μας. Εκτός του iPhone 5, είδαμε και τις καινούριες multimedia συσκευές της, δηλαδή το iPod touch και iPod nano. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

iPod nano:
Tο νέο… μικρό έχει μεγαλύτερη οθόνη αφής σε σχέση με τους προκατόχους του με τη διαγώνιο της να φτάνει τις 2.5 ίντσες ενώ το πάχος του είναι μόλις 5.4 χιλιοστά. Τα κουμπιά χειρισμού είναι στο πλάι ενώ έχει και ένα home button όπως το iPhone.  Επίσης θα είναι εξοπλισμένο με ραδιο, video, bluetooth και το νέο Lightning connector. Η τιμή του θα είναι στα 149 δολάρια και θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 7 διαθέσιμους χρωματισμούς.(βλ. φωτογραφία)

iPod touch:
Το iPod touch πέμπτης γενιάς μπορούμε να πούμε ότι μας εντυπωσίασε καθώς είμαστε μεγάλοι θιασώτες των εύχρηστων και εντυπωσιακών -σε χαρακτηριστικά- gadgets. Με πάχος που δεν ξεπερνά τα 6,1 χιλιοστά και βάρος μόλις 88 γραμμάρια είναι αρκετό για να μην καταλαβαίνουμε ότι το κουβαλάμε μαζί μας. Διαθέτει οθόνη 4 ιντσών, όπως το iPhone 5, επεξεργαστή Α5 για γρηγορότερη απόκριση και καλύτερη εμπειρία gaming, κάμερα 5mp με backlight, αυτόματη εστίαση, λειτουργία πανόραμα (ενσωματωμένη και στο iPhone 5) και LED flash. Επίσης, έρχεται εφοδιασμένο με μία δεύτερη κάμερα εμπρόσθια με υποστήριξη 720p βίντεο. Η συσκευή, συν τοις άλλοις, διαθέτει και bluetooth, AirPlay, μέχρι και Siri! Ενώ η Apple του πρόσθεσε και ένα βρόχο στο κάτω μέρος (κάτι που απουσιάζει από το iPhone 5) ώστε να μπορεί ο χρήστης να βάλει ένα λουράκι για καλύτερο κράτημα.
Η έκδοση των 32GB θα πωλείται στα $299 ενώ τα 64GB στα $399. Θα  διατίθεται σε μαύρο, άσπρο, γαλάζιο, κίτρινο, κόκκινο και η κυκλοφορία του αναμένεται τον Οκτώβριο.

Νέα iPod nano και iPod touch

Keywords
Τυχαία Θέματα