iPhone 5, η ώρα της… κρίσης

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.

Λίγες,μόλις, ώρες απέμειναν για το event της Apple το οποίο θα λάβει χώρα στις 20:00 ώρα Ελλάδος στο Yerba Buena Center στο San Francisco των ΗΠΑ. Οι απανταχού fans της εταιρίας αλλά και της τεχνολογίας γενικότερα περιμένουν αυτή τη βραδιά με τρομερή ανυπομονησία καθώς μετά από έναν χρόνο θα παρουσιαστεί το νέο smartphone της εταιρίας, το οποίο έχει γίνει status symbol.

Εκτός, βέβαια, από το iPhone 5 περιμένουμε και άλλες εκπλήξεις από την Apple, όπως ένα μικρότερο iPad και μία νέα σειρά iPod.
Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να μαζέψει όλες τις φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το νέο iPhone και να σας τις εκθέσει λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του.
Τι έχουμε ακούσει κυρίως; Η πιο συχνή φημολογία γύρω από τη συσκευή είναι φυσικά το μέγεθος της οθόνης. Όλες οι πηγές, όλα τα σχόλια και όλες οι φωτογραφίες αναφέρονται σε τεσσάρων ιντσών οθόνη (τα προηγούμενα iPhones είχαν 3,5 ίντσες) με πολύ καλή ανάλυση που πιθανόν να αγγίζει τα 640 x 1136 pixels. Διαβάσαμε ότι θα έχει σαφώς πιο γρήγορο επεξεργαστή και μάλιστα τεσσάρων πυρήνων. Η μνήμη RAM θα ανέρχεται στο 1GB ενώ θα είναι πιο λεπτό από τους προκατόχους του. Θα υποστηρίζει τα νέα δίκτυα 4G LTE στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες ενώ η θύρα των ακουστικών έχει μεταφερθεί στην κάτω μεριά της συσκευής (σ.σ. όπως ακριβώς και στο iPod touch). Η κάμερα θα είναι στα 12MP και η μπαταρία του θα είναι ελάχιστα βελτιωμένη σε σχέση με το περσινό μοντέλο της εταιρίας. Τέλος, θα βγαίνει σε τρεις εκδόσεις ανάλογα με τα GB διαθέσιμου, εσωτερικού χώρου,16/32/64 GB και θα χρησιμοποιεί το πρότυπο NanoSIM για την υποδοχή της SIM του χρήστη.
Αλήθεια ή φήμες; Μείνετε συντονισμένοι στο gameside.gr και θα το ανακαλύψετε σε μερικές ώρες.

iPhone 5, η ώρα της… κρίσης

Keywords
Τυχαία Θέματα