[Update]Η μεγάλη στιγμή του Playstation 4 πλησιάζει

Sony συνεχίζει να προωθεί το διάδοχο του PS3 με ακρίβεια δευτερολέπτου!

Για του λόγου το αληθές χθες στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος (20:00 για την Αμερική, όπου την ερχόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το μεγάλο event) η Sony δημοσίευσε trailer video με σκοπό να μας υπενθυμίσει την εξέλιξη του Playstation.

Ξεκινώντας λοιπόν από το αρχικό Playstation δημοσιεύθηκε το εξής video:

Σήμερα και με αγγλική συνέπεια στην ώρα, 01:00 ή ώρα Ελλάδος ακριβώς, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το video που παρουσιάζει εν τάχει, ποιο άλλο, το Playstation 2. Το εν λόγω video μπορείτε να παρακολουθήσετε ακριβώς παρακάτω:

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι την ίδια πολιτική προώθησης θα ακολουθήσει η Sony μέχρι τη 01:00 ώρα το βράδυ της Τετάρτης όπου σύμφωνα με πληροφορίες, μαντεψιές, προφητείες, χαρτομαντείες κ.ο.κ. θα ανακοινωθεί το Playstation 4. Αύριο λογικά θα περιμένουμε το αντίστοιχο trailer του PSP, εν συνεχεία του PS3 και τέλος την Τρίτη του PS Vita. Το παρόν άρθρο θα ανανεώνεται μέχρι και την ημερομηνία του Playstation meeting.

[Update]

Πιστή η Sony στο ραντεβού της, πριν από λίγα λεπτά την προκαθορισμένη πλέον ώρα μας πρόσφερε ένα video που αφορά το Playstation 3, απολαύστε το:

*** Την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν (20/02/2013) στη 01:00 το βράδυ θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε το event και να σχολιάζουμε live στο Forum του Gameside που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα: Playstation Meeting ή στο επάνω μέρος της οθόνης σας. Θα είμαστε όλοι εκεί…

Ζωντανή μετάδοση του event: Gameside.gr Playstation Meeting

Ζωντανός σχολιασμός του event: Gameside.gr Topic

[Update]Η μεγάλη στιγμή του Playstation 4 πλησιάζει

Keywords
Τυχαία Θέματα