Ετοιμαστείτε για Xbox Gold Unlocked, Free LIVE weekend 3-5 Μαΐου!

Ετοιμαστείτε για ένα Σαββατοκύριακο gaming και ψυχαγωγίας με το επόμενο Gold Unlocked, Free Live Weekend. Από την Παρασκευή 3 Μαΐου, στις 2 το μεσημέρι, μέχρι τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Μαΐου, απολαύστε multiplayer gaming με το Gears of War:

Judgment, το EA SPORTS FIFA 13, το Halo 4 και πολλά άλλα!

Οι φίλοι του FIFA 13 μπορούν να λάβουν μέρος στο EA SPORTS FIFA 13 Ultimate Team Spring Classic in-game Tournament καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, διεκδικώντας 1.000.000 coins, καθώς και άλλα έπαθλα, ενώ για τους «κολλημένους με τα αυτοκίνητα», θα υπάρχουν τα Forza Rivals Mode events για Forza 4 και Horizon. Στο Halo 4, παίξτε 10 x Spartan Ops ή War games missions κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και λάβετε Double XP στις 10 επόμενες αποστολές σας!

Ηπλήρηςλίσταγιαonline gaming περιλαμβάνειDouble XP σεGears of War: Judgment, Assassin’s Creed 3 καιFar Cry 3. Η δυνατότητα multiplayer θα ξεκλειδωθεί σε όλα τα παιχνίδια Xbox, μεταξύ αυτών και το Tomb Raider, οπότε ετοιμαστείτε για ένα επικό Σαββατοκύριακο με online gaming και ψυχαγωγία με τους φίλους σας στο Xbox Live.

Καθώς το Xbox Live συνεχίζει να διευρύνει τις επιλογές σε επίπεδο κορυφαίων διεθνώς εφαρμογών ψυχαγωγίας, μπορείτε να απολαύσετε περιεχόμενο από το NBA, Crunchyroll και NHL*.

Οι φίλοι του Xbox καλούνται επίσης να ενισχύσουν την εμπειρία παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στο Xbox 360 με τον Internet Explorer*, καθώς και με το Xbox SmartGlass, που μετατρέπει το τηλέφωνό τους ή το tablet τους σε μια έξυπνη δεύτερη οθόνη.

Για να δοκιμάσετε μερικές από τις συναρπαστικές αυτές νέες εφαρμογές και να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του Xbox Live Gold επισκεφτείτε το Xbox Dashboard και κάνετε login στο Xbox LIVE.

* Ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Η λειτουργικότητα του Kinect εξαρτάται από την εφαρμογή, τον πάροχο και την περιοχή.

Ετοιμαστείτε για Xbox Gold Unlocked, Free LIVE weekend 3-5 Μαΐου!

Keywords
Τυχαία Θέματα