Ο οργανισμός Stiftung Warentest απονέμει στη λύση ESET Smart Security τον τίτλο «Best Security Product»

11:46 30/4/2013 - Πηγή: PC Nea
Ως η καλύτερη λύση διαδικτυακής ασφάλειας αναγνωρίστηκε το ESET Smart Security από τον ανεξάρτητο γερμανικό οργανισμό Stiftung Warentest.
Γνωστός για την εγκυρότητα του στις αξιολογήσεις προϊόντων, ο Stiftung Warentest αποτελεί σημείο αναφοράς για εκατομμύρια Γερμανούς στην απόφασή τους να πραγματοποιήσουν αγορές, καθώς
περιλαμβάνει ανεξάρτητες αξιολογήσεις προϊόντων από εμπειρογνώμονες.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών που δημοσιεύτηκαν στο website του Stiftung Warentest και στο τεύχος Απριλίου 2013 αναφέρονται εκτεταμένα στο προηγμένης τεχνολογίας Firewall και τις χαμηλές απαιτήσεις πόρων του συστήματος, του ESET Smart Security: «Η ESET προσφέρει αξιόπιστη προστασία από το κακόβουλο λογισμικό, ένα από τα καλύτερα firewalls και ελάχιστη επιβάρυνση του υπολογιστή».

Από τις 14 σουίτες ασφαλείας που συμμετείχαν στις δοκιμές, το ESET Smart Security πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία και παρουσίασε μία συνολικά δυνατή εικόνα, αποτελώντας το μόνο πακέτο ασφάλειας που έλαβε «υψηλή» βαθμολογία σε όλες τις ξεχωριστές κατηγορίες δοκιμών: προστασία, firewall, χρησιμότητα, και κατανάλωση πόρων του συστήματος.

«Η καλή ανίχνευση και η προστασία από το malware δεν αρκούν στις μέρες μας. Ο συνδυασμός των σωστών επιπέδων προστασίας όπως Antivirus, Antispam, Firewall, Γονικός Έλεγχος, και στην Έκδοση 6 – η λειτουργία Anti-Theft, προσφέρουν το βασικό επίπεδο ασφάλειας. Είμαστε χαρούμενοι που το Stiftung Warentest συμφωνεί με αυτή τη φιλοσοφία, όπως αποδεικνύεται από την εξαιρετική αξιολόγησή τους,» δηλώνει ο Ignacio Sbampato, Chief Sales & Marketing Officer της ESET.

Η ESET έχει περαιτέρω ενδυναμώσει τις λύσεις της με την έκδοση μίας νέας βελτιωμένης γενιάς της ναυαρχίδας των προϊόντων της, τα ESET Smart Security 6 και ESET NOD32 Antivirus 6. Το ESET Smart Security 6 αποτελεί μία «ολοκληρωμένη» σουίτα προστασίας από τους κινδύνους του διαδικτύου, ενώ το ESET NOD32 Antivirus 6 αποτελεί μία ταχύτατη και ισχυρή λύση antivirus.

Η νέα αυτή γενιά, χάρη στο αναβαθμισμένο σύστημα, προσφέρει ακόμη καλύτερη ανίχνευση, βελτιωμένη λειτουργία εξουδετέρωσης και ταχύτερη σάρωση των απειλών. Επιπλέον , οι νέες λύσεις ESET Smart Security 6 και ESET NOD32 Antivirus 6 προσφέρουν πλέον τη νέα λειτουργία ESET Social Media Scanner, που προσφέρει προστασία για τους κινδύνους που απειλούν το Facebook.
Keywords
Τυχαία Θέματα