The MegaDrivers 2nd Video Game Music Party!

Στις 12 Απριλίου 2012 το Γκάζι (για όσους δεν έχουν καλή μνήμη) χόρευε στους ρυθμούς του Sonic the Hedgehog, του Super Mario αλλά και της αιθέριας Bayonetta…

Μετά απο την επιτυχημένη πρώτη προσπάθεια, οι ομάδα MegaDrivers επιστρέφουν σε νέο χώρο αλλά με την ίδια διάθεση και κέφι! Το gameside.gr φυσικά στηρίζοντας τέτοιες προσπάθειες θα δηλώσει το παρόν για ακόμα μία φορά. Στη συνέχεια θα βρείτε

την ανακοίνωση των ίδιων των MegaDrivers με πληροφορίες για το μέρος και την ώρα έναρξης του πάρτι! Καλή διασκέδαση!

Το δεύτερο video game party των Megadrivers είναι γεγονός !!! Σας περιμένουμε στις 23 Νοεμβρίου 2012 μετά από πολύ καιρό απουσίας, και αυτή τη φορά σε νέο και μεγαλύτερο χώρο,στο Mad Gallery στο Γκάζι (Κωνσταντινουπόλεως 58 και Δεκελέων Α1)

 Η είσοδος εννοείται πως θα είναι και πάλι ελεύθερη και οι τιμές των ποτών θα είναι προσιτές για όλους. Το party θα αρχίσει στις 20:00 η ώρα και κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις με πλούσια gaming δώρα από τους χορηγούς μας στις οποίες θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι.

Η βραδιά θα περιέχει πολλές μουσικές εναλλαγές με κομμάτια από παιχνίδια Sony, Nintendo , Sega, SNK, Capcom και λοιπά, όπως και επίσης από διάσημους καλλιτέχνες της 8-bit σκηνής.Θα περιμένουμε να βάλετε την δική σας πινελιά στο party στέλνοντάς μας request για τα τραγούδια που θέλετε να ακουστούν.

Σας περιμένουμε όλους για μια ακόμα βραδιά διασκέδασης, αναμνήσεων και καψίματος!!!

The MegaDrivers 2nd Video Game Music Party!

Keywords
Τυχαία Θέματα