Review: Battlefield 3 DLC

Και ακόμα δεν είδατε τίποτα…

Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι από εσάς που ξεκινήσατε να διαβάζετε το συγκεκριμένο άρθρο σκέφτεστε: «Ρε παιδιά, δεν αργήσατε πολύ να κάνετε ένα τέτοιο review;» και η απάντηση είναι ναι… αργήσαμε! Η αλήθεια είναι ότι η αρχική ιδέα ήταν να κυκλοφορήσουν όλα τα DLC και μετά να γίνει το ανάλογο άρθρο. Βέβαια, κάτι τέτοιο τελικά ανακαλύψαμε ότι είναι άσκοπο καθώς όταν θα κυκλοφορήσουν όλα

τα πακέτα επέκτασης για το παιχνίδι θα έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα τεράστιο άρθρο που δεν θα είχε νόημα να διαβάσετε (και εγώ τεράστια κείμενα βλέπω και φεύγω). Έτσι λοιπόν, αφού έχουν κυκλοφορήσει τα τρία από τα πέντε πακέτα, αποφασίσαμε να φτιάξουμε το review για τα DLC και κάθε φορά που θα προσθέτεται κάτι επιπλέον στο παιχνίδι θα επεκτείνουμε το review. Επίσης, δεν ανέφερα ότι, από την επόμενη παράγραφο και μετά το review το έγραψε ο camera-man του Gameside.gr, ο H3llk1ll3r422 ή αλλιώς Γιώργος (έτσι έβγαλα και εγώ την ουρά μου από έξω).

Το πολυβραβευμένο Battlefield 3 έκανε την εμφάνιση του τον Οκτώβριο του 2011 και από τότε η ιστορία του gaming έχει πάρει νέα τροπή. Περιπετειώδες σενάριο γεμάτο συγκινήσεις, πολύωρες online αναμετρήσεις και γραφικά που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς gamers. Θα μπορούσα να γράψω αμέτρητες σελίδες περιγράφοντας αυτό το αψεγάδιαστο ψηφιακό διαμάντι, παρόλα αυτά θα επικεντρωθώ περισσότερο στα 5 DLC του παιχνιδιού. Πάμε μαζί να τα δούμε ένα ένα.

.

.

Back To Karkand

Το πρώτο DLC ανακοινώθηκε πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού και ήταν δωρεάν για τους κάτοχους limited edition. Κυκλοφόρησε στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ η Sony κατάφερε να το εξασφαλίσει μια εβδομάδα νωρίτερα για τους κατόχους PS3. Όπως δηλώνει και το όνομα του «πίσω στην Κάρκαντ», το πακέτο περιείχε 4 πίστες από το Battlefield 2, οι οποίες είχαν ανακατασκευαστεί με την βοήθεια της νέας μηχανής γραφικών, Frostbite 2. Οι κάτοχοι του συγκεκριμένου πακέτου έχουν στην διάθεση τους 10 επιπλέον όπλα και 3 νέα οχήματα για τις online μάχες. Πιο συγκεκριμένα, τα 4 ανανεωμένα επίπεδα είναι τα Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman και Sharqi Peninsula ενώ στα οχήματα αντίστοιχα προστέθηκαν τα DPV, BTR-90 και F-35B STOVL. Από την μεριά των όπλων, η EA δεν δίστασε να εμπλουτίσει όλες τις κατηγορίες. Έτσι τα 10 νέα όπλα είναι τα L85A2, MG36, MK3A1, QBB-95, L96A1, FAMAS, QBU-98, PP-19, HK53, QBZ-95B. Τέλος, το πακέτο προσφέρει ακόμα 5 dog tags, 10 assignments, achievements/trophies και το Conquest Assault, μια παραλλαγή του κλασσικού Conquest.

 

Οι απόψεις μας.

Σε γενικές γραμμές, το πρώτο DLC μας άφησε πολύ ευχαριστημένους με πολύ καλές εντυπώσεις. Η ιδέα να επεξεργαστούν και να μεταφέρουν τις παλιές πίστες σε ένα νέο franchise έτσι ώστε να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγάλοι μπορούμε να την κρίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα