Simple Dialer Widget, κάντε κλήση μέσω… widget

Μία πάρα πολύ χρήσιμη εφαρμογή για γρήγορη και εύκολη κλήση από την Android συσκευή σας.

Εδώ στο Gameside.gr, εκτός από τα gadgets και ό,τι έχει να κάνει με τα τεχνολογικά επιτεύγματα που λαμβάνουν χώρα γύρω μας, αγαπάμε πολύ τα λειτουργικά που συνοδεύουν τις διάφορες συσκευές που λίγο πολύ όλοι έχουμε στα χέρια μας. Και αν μας διαβάζετε καιρό, ίσως έχετε καταλάβει την συμπάθεια που τρέφω εγώ συγκεκριμένα στο Android.

Και αυτό όχι γιατί το θεωρώ καλύτερο/σταθερότερο από άλλα λειτουργικά συστήματα αλλά επειδή είναι ένα ανοιχτό λειτουργικό που μου προσφέρει αμέτρητους τρόπους παραμετροποίησης της συσκευής. Ένας τρόπος παραμετροποίησης είναι τα widgets που μπορούμε να προσθέσουμε στις αρχικές οθόνες της συσκευής μας και αν σας κούρασα με τα πολλά λόγια, το έκανα γιατί ένα τέτοιο widget είναι το Simple Dialer Widget, που επιτρέπει στον χρήστη να καλέσει, να δει τις επαφές του ή το ιστορικό των κλήσεων του απευθείας από την αρχική οθόνη του smarphone ή του tablet. Χωρίς να χρειάζεται, δηλαδή, να μπει στην εφαρμογή τηλεφώνου.
Τα καλά δεν τελειώνουν εδώ αφού μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός του widget, τα χρώματα του, το μέγεθος των αριθμών ή των γραμμάτων ενώ αν έχετε συσκευή με 4.2 και άνω μπορείτε να το προσθέσετε και στην lockscreen ώστε να καλείτε χωρίς καν να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε τη συσκευή!
Η εφαρμογή έχει πολύ μικρό μέγεθος (περίπου 110kb) και μπορείτε να την βρείτε στο Play Store δωρεάν με μία απλή αναζήτηση με το όνομά της.
Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ ήδη και με έχει βολέψει πραγματικά.

Simple Dialer Widget, κάντε κλήση μέσω… widget

Keywords
Τυχαία Θέματα