Microsoft E3 2012 Press Conference Όλα όσα Είδαμε

00:40 5/6/2012 - Πηγή: GameSide

Το Kinect,ο Master Chief, και o Browser…

Η παρουσίαση της Microsoft για την φετινή Ε3 έφτασε στο τέλος της,και η ζυγαριά των εντυπώσεων γέρνει περισσότερο προς την application μεριά,παρά προς την gaming.

Ας δούμε αναλυτικά τι παρακολουθήσαμε φέτος,σχολιάζοντας παρέα,συμπεράσματα και εντυπώσεις.

Με το ρολόι να δείχνει ακριβώς 19:30,στην κατάμεστη αίθουσα επικράτησε σιγή,καθώς από στις οθόνες προβαλλόταν το δυνατό χαρτί της Microsoft,HALO 4,που ήθελε έτσι

να πετύχει ένα δυναμικό ξεκίνημα,και όπως απέδειξε το χειροκρότημα του κοινού στο τέλος του video,το πέτυχε και με το παραπάνω.Το trailer ήταν εντυπωσιακό και πιστό στα χνάρια του διάσημου Franchise.

Ένα ακόμη trailer αγαπημένου franchise του κοινού ακολούθησε,και δεν ήταν άλλο από το Splinter Cell:Blacklist,κατά το οποίο οι άνθρωποι της Ubisoft,μας παρουσίασαν in game footage,με τον Sam Fisher αισθητά βελτιωμένο οπτικά,να επιδίδεται σe γνώριμες stealth κινήσεις,αλλά και θανατηφόρα takedowns,εναντίον των πάντα κακών Μεσαανατολίτων.Μία καινοτομία στο νέο Splinter Cell όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί είναι οι φωνητικές εντολές μέσω Kinect.

Φωνητικές εντολές όμως είχε το menu και για την EA,με τον ισχυρό άνδρα της εταιρείας,Andrew Wilson,να παρουσιάζει το Madden 13 και το FIFA 13.Στο FIFA 13,θα μπορούμε πλέον να δίνουμε εντολές από τον πάγκο και να οργανώνουμε το παιχνίδι μας μέσω φωνητικών εντολών.Δυστυχώς άλλα στοιχεία σχετικά με το παιχνίδι δεν δόθηκαν.Στην σκηνή εμφανίστηκε ο Θρύλος του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου,Joe Montana,για να επιδείξει την διαδραστικότητα των φωνητικών εντολών με το Madden 13,αλλά οι Έλληνες φίλοι που τους αφορά κάτι τέτοιο βέβαια,πρέπει να είναι περίπου ίσοι με αυτούς που πιστεύουν ότι η κονσόλα τους υστερεί σε σχέση με αυτή που δεν έχουν.

Κάπου εκεί πέρασε γρήγορα,ένα mini trailer του Fable Journey,που απ’ότι φάνηκε,έχει αφιερωθεί και αυτό στο Kinect,και ακολούθησαν δύο trailers,χωρίς gameplay σκηνές,από δύο ακόμη exclusive τίτλους τις σειράς.

Gears of War: Judgment,όπου πρόκειται εμφανώς για Prequel της σειράς

και Forza Horizon

Και μαντέψτε τι είχε η συνέχεια.

Ναι,σωστά μαντέψατε,κι’άλλες φωνητικές εντολές!

Με το νέο Application της Microsoft,από το φθηνόπορο και μετά,θα μπορείτε να κινήστε στο menu του Xbox 360 με φωνητικές εντολές και να επιλέγετε το αγαπημένο σας κανάλι μιλώντας του.

Στα κανάλια που μέχρι τώρα υπήρχαν,προστέθηκαν επίσης το επίσημο κανάλι του NBA,αλλά και του ΝΗL.

Με το Xbox music είδαμε ότι θα μπορούμε πλέον να μεταφέρουμε την μουσική μας,από την μεγάλη database της Microsoft,σε κινητά,MP3′s και tablets,και παρακολουθήσαμε τους καρπούς της συνεργασίας Nike και Microsoft,με το αποτέλεσμα να είναι άλλο ένα “παιχνίδι” γυμναστικής,γιατί αν είναι κάτι που όλοι οι gamers λατρεύουν,δεν είναι άλλο από την γυμναστική!

Εν συνεχεία την σκυτάλη πήρε ο Mark Whitten,υπεύθυνος του Xbox Live,για να μας παρουσιάσ

Keywords
Τυχαία Θέματα