Ζοτς - Ιτούδης: «Το μέλλον μας είναι εδώ»!

Δηλώσεις που ισοδυναμούν με... δέκα τίτλους έκανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ξαναχάρισε απλόχερα το χαμόγελο στους φιλάθλους.
Τέτοια σχέση αγάπης, λατρείας, εκτίμησης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και στο επιτελείο του μπασκετικού τμήματος δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο.

Αμέσως μετά τη λήξη του πέμπτου τελικού, οι δρόμοι γύρω από το ξενοδοχείο CARAVEL άρχισαν να γεμίζουν ασφυκτικά από «Τριφυλλοφόρους» φιλάθλους. Αυτή τη φορά όχι για να τους χειροκροτήσουν
επειδή κέρδισαν, αλλά για να τους χειροκροτήσουν επειδή προσπάθησαν!

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που οι «πράσινοι» οπαδοί δείχνουν μετά από ήττα την ανιδιοτελή τους αγάπη προς τους παίχτες της ομάδας.

Το λόγο, από πλευράς Παναθηναϊκού, πήρε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι δηλώσεις του, με πάσα ειλικρίνεια, αξίζουν όσο 10 πρωταθλήματα!

«Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω. Τόσα χρόνια όλους τους τίτλους τους παίρναμε για εσάς. Να ξέρετε ότι θα κάνω τα πάντα για να μείνουμε μαζί! Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε τίποτα, αυτό που θέλω είναι να κάνουμε τα πάντα για να μείνουν οι παίκτες εδώ»!

Ακολούθως μίλησε στους οπαδούς ο Δημήτρης Ιτούδης. Το «δεξί χέρι» του Ζοτς τόνισε:

«Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση. Είναι ανεπανάληπτο αυτό που ζήσαμε, δεν έχει προηγούμενο. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουμε το σχεδιασμό της νέας σεζόν».
Keywords
Αναζητήσεις
ομπραντοβιτς και ιτουδης καραβελ 2012
Τυχαία Θέματα