Το σκάνδαλο του αιώνα στο Βοτανικό!

Ο τρόπος με τον οποίο πολιτεία και Δήμος Αθηναίων επιχειρούν να «βουτήξουν» τη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό...
Η ιστοσελίδα aioniapistos.gr γράφει για τον τρόπο που η πολιτεία και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης επιχειρούν να αρπάξουν την Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, πετώντας του ένα ξεροκόμματο στον Ελαιώνα, χωρίς οι «πράσινοι» να έχουν υπογράψει το παραμικρό.

Κάτω από τη μύτη του Παναθηναϊκού, η πολιτεία σε συνεργασία με τον... γιαλαντζί «πράσινο» Δήμαρχο Αθήνας
Γιώργο Καμίνη, επιδιώκουν να (του) βουτήξουν τη Λεωφόρο και να του πετάξουν ένα ξεροκόμματο στον Βοτανικό.

Η λέξη «βουτήξουν» μπορεί να φαντάζει βαριά, αλλά πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί το νομοθετικό πλέγμα στο οποίο έχουν εμπλακεί οι «πράσινοι», δίχως να έχουν υπογράψει το παραμικρό.

Εδώ ακριβώς είναι και το σκάνδαλο μεγατόνων το οποίο γίνεται σε βάρος του Παναθηναϊκού. Της ιστορίας του, της βιωσιμότητάς του, των εκατομμυρίων οπαδών του.

Ο Παναθηναϊκός ως Ερασιτέχνης συμφώνησε και υπέγραψε μια σύμβαση με την εταιρεία Ειδικού Σκοπού του Δήμου Αθηναίων στις 15 Ιουνίου 2007. Εκ μέρους του Ερασιτέχνη υπέγραψε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού Θόδωρος Μπεχράκης, η αντιπρόεδρος Αναστασία Λαγουδάκη και ο διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Κίσσας.

Εκ τότε ο νόμος της Διπλής Ανάπλασης (του Σουφλιά) υπέστη δύο καθοριστικές αλλαγές: Τον Μάρτιο του 2011 από την Υπουργό ΠΕΚΑ Τίνα Μπιρμπίλη και τον Ιανουάριο του 2013 από τον αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ Σταύρο Καλαφάτη.

Δεν εξετάζουμε καν το γεγονός ότι ο νόμος Μπιρμπίλη χαρακτηρίστηκε «έγκλημα» από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ερασιτέχνη, παρ’ ότι είχε την «πανηγυρική» έγκριση της (τότε) ΓΗΠΕΛ!!!

Δεν εξετάζουμε καν τις ασάφειες, που δίνουν τη δυνατότητα στην πολιτεία να γκρεμίσει τη Λεωφόρο σε πέντε χρόνια, δίχως να έχει φτιαχτεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Νομικά και ηθικά είναι ποτέ δυνατόν μια εκ των δύο εμπλεκόμενων πλευρών στη Διπλή Ανάπλαση, στην προκειμένη περίπτωση ο Παναθηναϊκός, να μην συμφωνεί εγγράφως με τους δύο τελευταίους νόμους και οι νόμοι να περνάνε χωρίς κανείς να κοκκινίζει;

Είναι ποτέ δυνατόν ο Παναθηναϊκός από πρωταγωνιστής να μετατρέπεται σε κομπάρσο και παρατηρητή, επειδή έτσι το θέλουν η πολιτεία και ο Δήμος Αθηναίων;

Είναι ποτέ δυνατόν η πολιτεία και ο Δήμος Αθηναίων να εμπαίζουν τον Ερασιτέχνη, λέγοντας ότι δήθεν θα το καλέσουν να συζητήσουν το θέμα και να περνάει ολόκληρο Προεδρικό Διάταγμα, δίχως να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του Ερασιτέχνη;

Φέρτε επιτέλους ένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι ΚΑΠΟΙΟΣ από τον Παναθηναϊκό έβαλε την υπογραφή του σε σύμβαση είτε για το νόμο Μπιρμπίλη είτε για το νόμο Κατσιγιάννη!

Και απαντήστε επιτέλους στο αγωνιώδες ερώτημα όλων των φίλων του Παναθηναϊκού: Τι θα συμβεί με τη Λεωφόρο, μετά το πέρας της χαριστικής πενταετίας;
Keywords
Τυχαία Θέματα