Το κόμπλεξ έχει... «κοντά» ποδάρια

Πρωτοφανής λεκτική επίθεση από γνωστό «πράσινο» δημοσιογράφου προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!
Τα παπαγαλάκια νοσταλγούν και... δεν ξεχνούν!Γνωστός ρεπόρτερ σε θέματα των «πρασίνων», συντάκτης... καθημερινής εφημερίδας και ραδιοφωνικός παραγωγός εξαπολύει μύδρους κατά τους οπαδούς του Τριφυλλιού, εξαιτίας των λίγων, κατά την κρίση του, εγγραφών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Με ευκολία λέει πως τα 175 ευρώ, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ανεργίας, πείνας, αυτοκτονιών είναι μισό ευρώ την ημέρα ή ένα πακέτο τσιγάρα την εβδομάδα ή ένα εισιτήριο λεωφορείου ανά τρεις μέρες. Δεν κοιτάει όμως
την άλλη όψη του νομίσματος που γράφει πως τα 175 ευρώ για πάρα πολύ κόσμο είναι -εν έτει 2012- μισό μηνιάτικο ή σε αρκετές περιπτώσεις 1 μηνιάτικο!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, δεδομένων των συνθηκών. Κάτι που αποδεικνύει και από τα εισιτήρια διαρκείας που, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό αν η ομάδα θα παίζει στην Ευρώπη και σε ποια διοργάνωση, πωλούνται με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

«Έλλειψη εγωισμού» έχουν οι φίλοι του Τριφυλλιού, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο. Όπως εξυπακούεται, το άρθρο καταλήγει... πού αλλού; Στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η έκρηξη 40.000 οπαδών το 2008 αλλά και η μόνιμη αγανάκτηση του κόσμου του Παναθηναϊκού για το χάος που έφερε ο πρώην μεγαλομέτοχος στην ομάδα, έχει στιγματίσει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, που σε κάθε ευκαιρία στάζουν δηλητήριο.

«Μόνο φωνή και κακό» είναι οι κακοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που έδιωξαν τον Τζίγγερ, σύμφωνα με τον αρθρογράφο, ο οποίος αναρωτιέται αν έχουν φιλότιμο!

Ξεχνάει επιδεικτικά πως όταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης «άνοιξε» την ΠΑΕ στους κακούς πολυμετοχικούς, ο κόσμος έδειξε έμπρακτα πως δεν θέλει να είναι «μάγκας με τα πολλά λεφτά των άλλων και όχι "αφεντικό" με τα λίγα δικά του» και σάρωσε για δύο συνεχόμενες χρονιές τα διαρκείας σπάζοντας κάθε ρεκόρ!

Τότε δεν «έκανε την πάπια» επειδή στην ομάδα υπήρχε όραμα. Λέξη άγνωστη για τον Παναθηναϊκό του Τζίγγερ και λέξη που με δικές του πράξεις φρόντισε να εξαφανίσει από το λεξικό του Τριφυλλιού του 2012 πριν αποχωρήσει. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία παλεύει με δαίμονες για να φέρει ξανά υγεία και όραμα στην ομάδα. Σίγουρα θα γίνουν ευκολότερα τα πράγματα όταν -έστω και σε βάθος χρόνου- «χαιρετήσουν» την ΠΑΕ όλα τα πρόσωπα που θυμίζουν Βαρδινογιάννη.

Παράλληλα, του θυμίζουμε πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν και μία δεύτερη οδό για να βοηθήσουν τον σύλλογο. Την αγορά μετοχών με 99 ευρώ. Ακόμα δεν έχει δωθεί μία πειστική απάντηση για τους λόγους που συνεχόμενες αναβολές οδήγησαν την ΑΜΚ να γίνει τον Σεπτέμβριο.

Υ.Γ. Τελικά ήταν 8.000 ή 30.000 οπαδοί στο Σύνταγμα; Μάλλον όσοι μας βολεύει, αναλόγως του κειμένου...
Keywords
Αναζητήσεις
κομπλεξ παναθηναικων
Τυχαία Θέματα