Ο Μώραλης, ο Τζόρβας και τα αεροβόλα!

Νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας εκλέχθηκε ο Γιάννης Μώραλης. Το GreenZone θυμάται…
Στην καρέκλα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας θα κάθεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Γιάννης Μώραλης. Στην ψηφοφορία του συνεταιρισμού ο Παναθηναϊκός ψήφισε «απών», όπως και ο ΠΑΟΚ.
Αναπληρωτής πρόεδρος εκλέχθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Το «ερυθρόλευκο» παρελθόν και παρόν του Γιάννη Μώραλη είναι γνωστό. Αυτό δε σημαίνει πως τα σκάνδαλα υπέρ της ομάδας του Πειραιά θα συνεχιστούν. Ωστόσο, είμαστε αν μη τι άλλο «παγωμένοι», δεδομένων κυρίως των αναμνήσεων που έχουμε γύρω από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.

Το GreenZone θυμάται:

Τη χρονιά του νταμπλ του 2010, ο Παναθηναϊκός έχασε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης 2-0 από τον «αιώνιο» αντίπαλό του. Το παιχνίδι αυτό ήταν και η αφορμή για την αποχώρηση του Χενκ Τεν Κάτε από τον πάγκο της ομάδας.

Το μεγάλο σκάνδαλο «έσκασε» όταν ο Αλέξανδρος Τζόρβας διαμαρτυρήθηκε πως κατά τη διάρκεια του αγώνα τον πυροβολούσαν με αεροβόλο! Η υπόθεση είχε τη συνηθισμένη της κατάληξη… Κουκουλώθηκε. Παρόλο που υπήρξε επιβεβαίωση των κατηγοριών του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού από ιατροδικαστή!

Ας θυμηθούμε μερικές από τις τότε δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του:

«Δεν υπήρχαν αεροβόλα και επειδή αναφέρουν συνέχεια την Ριζούπολη, το ανέφερε και ο κ. Τζόρβας, θέλω να πω πως τότε ήταν πολύ μικρός για να θυμάται. Για να τελειώνει αυτή η ιστορία με την Ριζούπολη, τότε υπήρξε κακή υποδοχή της αποστολής του Παναθηναϊκού με απαράδεκτα αστυνομικά μέτρα και απαράδεκτη η επίθεση των οπαδών με κροτίδες στην φυσούνα. Συνέβη όμως πριν από επτά χρόνια. Κάπου εκεί, λίγο πριν, λίγο μετά, είχε γίνει όμως και το επεισόδιο με τον διαιτητή Ευθυμιάδης ο οποίος χτυπήθηκε από 50 ανθρώπους για να φύγει αιμόφυρτος από το γήπεδο. Τελείωσε το ντέρμπι, δεν έχουμε λόγο να δυναμιτίζουμε όμως ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την Ριζούπολη και την Λεωφόρο. Κάνει κακό και στους δύο

Το θεωρώ αδιανόητο να λέει ο κ. Τζόρβας ότι χτυπιόταν με αεροβόλο. Δεν υπήρχε κανένα αεροβόλο. Είναι αδιανόητο να παίζει για τόση ώρα και να δέχεται πυρά όπως λέει, να δέχεται σφαίρες. Και είναι ψέματα αυτά που λένε ότι το κατήγγειλε ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο. Δεν έγινε καμία καταγγελία. Ήμουν μπροστά. Δύο ώρες μετά ανακαλύψαμε αεροβόλα».
Keywords
Αναζητήσεις
με αεροβολο χτυπηθηκε ο τζορβας, μουφα το αεροβολο του τζορβα
Τυχαία Θέματα