Μαυροκουκουλάκης:Να πάει στο διάολο ο Βερβεσός!

Χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης επιτέθηκε στον Δημήτρη Βερβεσό, με αφορμή τους υπαινιγμούς του για το παρελθόν του Παναθηναϊκού...
Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης έκανε παρέμβαση στο ραδιόφωνο του «Nova Σπορ Fm», με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Βερβεσού και τις υπόνοιες του για το παρελθόν και την εμπλοκή του Παναθηναϊκού στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο
τέως παράγοντας του Τριφυλλιού σχολίασε με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις του Βερβεσού στην ΕΡΑ:

«Σας παρακαλώ, μην υποβαθμίζετε αυτά που δήλωσε ο Βερβεσός. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε… πασαληψατέρ. Είναι διακεκριμένος δικηγόρος. Προσεκτικά να μιλήσουμε λοιπόν. Σε ό,τι αφορά εμένα, εγώ υπηρέτησα τον σύλλογο για 20-22 χρόνια. Μετά τον επαγγελματικό αθλητισμό του 79’, να ξέρετε, πως ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης όταν φοβόμασταν την διαιτησία, μας απαντούσε επί λέξει:
«Να κάνετε την καλύτερη ομάδα παιδιά. Να βάζετε 4 και να σας ακυρώνουν τα 2».

Από εκεί και πέρα, στην ολιγόμηνη περίοδο που συνεργάστηκα με τον Βγενόπουλο, ο Ανδρέας με ρώτησε: «Εγώ στο πρωτάθλημα, τι προστασία θα έχω για το ευ αγωνίζεσθαι». Εγώ αυτά ξέρω. Οπότε, ο Βερβεσος που βγήκε και είπε αυτά τα πράγματα χτες για την εποχή Βαρδινογιάννη, μπορεί να πάει στο διάολο και ακόμη παραπέρα. Και να μάθει να διοικεί κι ας μην ξέρει να δένει τα παπούτσια του. Δεν επιτρέπεται να μιλάει για νεκρούς και να σπιλώνει μνήμες χωρίς να ξέρει. Ρωτήστε όσους προπονητές είχαμε, τον Όσιμ, τον Γκμοχ, τον Δανιήλ, τον Ρότσα, όλους, τι τους έλεγε στα εβδομαδιαία μήτινγκ ο Βαρδής. Έχετε μάρτυρες».

Στο σημείο εκείνο, πήρε το λόγο ο ρεπόρτερ του σταθμού σε θέματα Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης και ρώτησε:

«Κύριε Μαυροκουκουλάκη, εγώ μία ερώτηση μόνο έχω να κάνω. Δέχεστε πως από το 1996 και μετά υπήρχε παράγκα που βοήθησε τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωταθλήματα;».
Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης απάντησε ασαφώς:

«Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα! Δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξε. Δεν απαντάω. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω. Δεν θέλω να σας απαντήσω, κύριε Τάσο. Δηλαδή, στον Πανούτσο περνάει η ραδιοφωνική μαγκιά; Επειδή ο Πανουτσος ξέρει τη δουλειά του, ξέρει το αντικείμενο του και μπορεί να απαντήσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα