Έτσι απλά στον ALPHA

23:23 28/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις νέες και δυναμικές γυναίκες, η Κέλλυ Καρυπίδη, installation artist, η Ιωάννα Κουτσιουμάρη, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και οι αρχιτέκτονες Αγγελική Παλαμίδη και Νατάσα Σκρινή, με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, αποδεικνύουν ότι η δημιουργικότητα δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή χρήμα, ούτε ιδιαίτερες δεξιότητες. Οι συμβουλές τους εμπνέουν και βοηθούν, δίνουν λύσεις και διασκεδάζουν. Μαζί τους, αξιοποιούμε τα παλιά αντικείμενα και τους δίνουμε νέα χρήση, οργανώνουμε τους χώρους, ανανεώνουμε τον κήπο, με γνώμονα

την αισθητική και τη λειτουργικότητα. Ακόμη, η Αρετή Μουλακάκη παρουσιάζει βασικές τεχνικές μαγειρικής και ετοιμάζει έξυπνες και δημιουργικές συνταγές. Και όταν ξεκινήσουμε να δημιουργούμε, η αυτοπεποίθηση και η ικανοποίηση της δικής μας δημιουργίας θα φέρει μόνο χαμόγελα, Έτσι Απλά!

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, τα κορίτσια παρουσιάζουν πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι και τον κήπο και πρακτικές συμβουλές που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Πώς ένα όμορφο φωτιστικό, μια μπερζέρα και ένα έργο τέχνης από μονωτική ταινία στον τοίχο δημιουργούν ένα αρμονικό και ευφάνταστο σύνολο; Πώς φτιάχνουμε μια εντυπωσιακή καρέκλα από χαρτί; Πώς ένα παλιό ξύλινο τελάρο «ντυμένο» με χαρτοπετσέτες υποδέχεται μυρωδικά φυτά και δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας σε μια γωνιά του σπιτιού μας; Ακόμη, έξυπνες και χρηστικές συμβουλές για τον καθαρισμό, τη μαγειρική, τον κήπο, μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας, εξοικονομώντας μας χρόνο και χρήμα. Τέλος, η Αρετή Μουλακάκη παρουσιάζει τη βασική τεχνική του σπιτικού ζωμού και ετοιμάζει μια ανοιξιάτικη σούπα με μπέικον.

Έτσι Απλά, αλλάζουμε την καθημερινότητά μας δημιουργικά, κάθε Κυριακή στις 15:15, στον Alpha.

Keywords
Τυχαία Θέματα