Τα «μπουμπούκια» του Ολυμπιακού

Διαβάστε στο GreenZone για το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στατιστικό που προκύπτει από το ποινολόγιο της Σούπερ Λίγκας και για τους «νοσταλγούς» που κλείνουν τα μάτια σε κάθε σκάνδαλο, για να μπορούν να συνεχίζουν να νοσταλγούν... Μεγαλωμένοι σε κατηχητικό πρέπει να είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Το GreenZone μέτρησε μία προς μία τις φορές που ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λίγκας έχουν εκτίσει ποινή σε αγώνες πρωταθλήματος και παρουσιάζει
το στατιστικό που σοκάρει!

Η παρακάτω λίστα καταγράφει πόσες φορές οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν στερηθεί παίκτη τους σε αγώνα πρωταθλήματος, λόγω τιμωρίας (κόκκινη κάρτα ή συμπλήρωση κίτρινων καρτών). Συμπεριλαμβάνονται και οι παίκτες που έχουν δηλωθεί για τα ερχόμενα ματς.

ΑΕΚ 21
ΑΡΗΣ 22
ΑΣΤΕΡΑΣ 19
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 14
ΒΕΡΟΙΑ 20
ΚΕΡΚΥΡΑ 15
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 10
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1
ΟΦΗ 15
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 14
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14
ΠΑΟΚ 28
ΠΑΣ 16
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 13
SKODA ΞΑΝΘΗ 23

QUIZ: Βρείτε αν υπάρχει στον κόσμο άλλο πρωτάθλημα, μέχρι και υπανάπτυκτων χωρών, στο οποίο μία και μόνο ομάδα έχει «χάσει» λόγω καρτών παίκτη της μόνο μία φορά, όταν ο μέσος όρος όλων των υπόλοιπων ομάδων είναι 16 φορές.
Ο παίκτης αυτός, ο μόνος του Ολυμπιακού που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας. Για τον Χιλιανό να υπενθυμίσουμε πως ήρθε στην Ελλάδα κουβαλώντας ήδη μία κόκκινη κάρτα, αλλά –για λόγους που δεν γνωρίζουμε- δεν εξέτισε ποτέ αυτή την ποινή (διαβάστε εδώ πώς τα «παπαγαλάκια» μαρτύρησαν από μόνα τους το σκάνδαλο).

Οι «άγιοι» αυτοί παίκτες του Ολυμπιακού που δεν τολμάνε να μαρκάρουν σκληρά ή να διαμαρτυρηθούν, δέχονται κίτρινη κάρτα με το σταγονόμετρο. Συνολικά ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί 27 κίτρινες στο πρωτάθλημα. Ο δεύτερος στη σχετική λίστα έχει… πάνω από τις διπλάσιες (Πανθρακικός 57), ενώ ο μέσος όρος όλων των κίτρινων καρτών για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας είναι 74.

Με τις κόκκινες; Τι γίνεται με τι κόκκινες;

Είπαμε… κατηχητικό τα παιδιά. Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει αποβληθεί κανένας ποδοσφαιριστής της.

Μην ρωτήσετε για πέναλτι κατά του ΟΣΦΠ… Αυτά γίνονται μόνο στην Ευρώπη που οι διαιτητές σφυρίζουν ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί που οι (δήθεν) αντικειμενικοί δεν ξέρουν από πού να πιαστούν και μιλούν για τον μονίμως «άτυχο θρύλο της Ευρώπης».

Φυσικά, τα παραπάνω στατιστικά, καθώς και όλα τα φημολογούμενα σκάνδαλα, όπως οι φερόμενοι ως στημένοι πίνακες διαιτησίας ή οι κασέτες της ΕΥΠ για τα στημένα παιχνίδια, ποσώς ενδιαφέρουν, όχι μόνο τους «αντικειμενικούς», αλλά και τους (δήθεν) Παναθηναϊκούς. Αυτούς που κλείνουν τα μάτια σε όλες τις «βρωμιές» του πρωταθλήματος, προκειμένου να νοσταλγούν παλαιότερα καθεστώτα και να φωνάζουν για διαφορές στη βαθμολογία.
Keywords
Τυχαία Θέματα