Συμφωνία σε όλα με Κουίνσι και Αλ Σάαντ

Μέχρι το Σάββατο αναμένεται ο Κουίνσι στην Αθήνα. Τελική η συμφωνία με τον παίχτη και την Αλ Σάαντ, με ευνοϊκούς για το Τριφύλλι όρους.

Σε οριστική συμφωνία ήρθε ο Παναθηναϊκός με την Αλ Σάαντ για τη μετακίνηση του Κουίνσι Oβούσου στην Παιανία, ρυθμίζοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Η
πρώην πλέον ομάδα του Γκανέζου θα διατηρήσει το 45% των δικαιωμάτων του, ενώ θα εισπράξει και ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League σε ένα από τα επόμενα δυο χρόνια, φέτος δηλαδή ή του χρόνου.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού τα βρήκαν σε όλα και με τον Κουίνσι, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στη χώρα μας είτε αύριο Παρασκευή, είτε το Σάββατο (11/8), ώστε να ενσωματωθεί με την ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα από την ερχόμενη Δευτέρα.

Έτσι, θα ολοκληρωθεί μια ιδιαιτέρως συμφέρουσα συμφωνία για τον Παναθηναϊκό, που, χωρίς να χρειαστεί να κάνει οικονομική υπέρβαση και να πληρώσει την ομάδα του Κατάρ, παίρνει στις τάξεις του έναν παίχτη που αποδεδειγμένα θέλει ο Φερέιρα για τα επόμενα τρία χρόνια και που αναμένεται να προσθέσει ταχύτητα και ποιότητα στην επίθεση του Τριφυλλιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα