Φερέιρα:«Στην Ευρώπη για το κλαμπ και τον κόσμο μας»

Τη σημασία του να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη τόνισε ο Φερέιρα στην ομιλία τους προς τους πράσινους και τους συνεχάρη για την πρόκριση.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, τους ανέλυσε το ματς κόντρα στη Μάδεργουελ, μίλησε για την
κλήρωση της Παρασκευής και υπογράμμισε τη σημασία που έχει για τον σύλλογο η παρουσία του στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Στην αρχή της ομιλίας του ο πορτογάλος τεχνικός έκανε κάποια παράπονα σχετικά με την παρουσία των πράσινων στο πρώτο μέρος αναφέροντας:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί. Δεν κάναμε το παιχνίδι που ήθελα αλλά η εικόνα σας στο δεύτερο μέρος με άφησε ικανοποιημένο.

Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ δυνατά, αλλάξαμε την εικόνα μας και ήμασταν επιθετικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο».
Εν συνεχεία, έκανε μνεία στην πρόκριση και τόνισε το οικονομικό όφελος για το Τριφύλλι:

«Μαζί με την πρόκριση ένα σεβαστό ποσό θα μπει στα ταμεία της ομάδας. Είναι στο χέρι μας από δω και πέρα να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τα χρήματα θα είναι περισσότερα και οι συνθήκες για όλους μας καλύτερες όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και φυσικά θα είναι μεγάλη υπόθεση για το κλαμπ αυτή η πρόκριση».

Ο Φερέιρα καταλήγοντας σημείωσε:

«Τουλάχιστον τώρα θα συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη όπως μας έχει συνηθίσει ο ευρωπαίος Παναθηναϊκός και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας, το κλαμπ και τον κόσμο μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα