Σοκ με Μπουμσόνγκ

Μεγάλο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο τραυματισμός του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα του στερήσει τη συμμετοχή του στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και την Τότεναμ...

Σαν να μην του έφταναν τα αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα, ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να στερηθεί του ποιοτικότερου αμυντικού του στα δύο επόμενα κρίσιμα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης
και την Τότεναμ.

Δέκα μέρες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, με τον γάλλο αμυντικό να ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα στην γάμπα και να βρίσκεται για δεύτερη φορά, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Μάδεργουελ, εκτός των επιλογών του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Έτσι, στα πολύ σημαντικά παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και την Τότεναμ θα απουσιάσει ο Μπουμσόνγκ, με μεγάλες πιθανότητες να δούμε δίδυμο τους Πίντο-Βελάσκες, εκτός και αν αγωνιστεί ως στόπερ ο Βύντρα, κάτι που φαντάζει πιθανή επιλογή.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του γάλλου στόπερ και κόντρα στη Σκόντα Ξάνθης, καθώς έπεται του ματς διακοπή του πρωταθλήματος και στον Παναθηναϊκό ίσως να μη θελήσουν να ριψοκινδυνέψουν την αγωνιστική ετοιμότητα του παίχτη. Στο σημείο που βρίσκεται πάντως το Τριφύλλι, η παρουσία του Μπουμσόνγκ κρίνεται απαραίτητη.
Keywords
Τυχαία Θέματα