«Θα πάρουμε δάνειο 5 εκατομμυρίων Ευρώ»

O Γιάννης Αλαφούζος παραδέχτηκε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού πως οι παίχτες είναι απλήρωτοι και η κακή τους απόδοση μπορεί να οφείλεται και σε αυτό, ενώ σημείωσε πως το Τριφύλλι θα πάρει δάνειο 5 εκατ. Ευρώ...

Σε πηγαδάκι που στήθηκε έξω από τα Γραφεία της ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε στους οπαδούς του Τριφυλλιού που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο ότι ο Παναθηναϊκός
θα πάρει δάνειο 5 εκατ. ευρώ.

Μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ και την ανάληψη της προεδρίας από τον Αλαφούζο, ο «Mr. ΣΚΑΪ» έπιασε κουβέντα με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το αγωνιστικό και διοικητικό μέλλον του συλλόγου.

Ο νέος Πρόεδρος του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ανοιχτά πως για την κακή απόδοση των παικτών παίζει ρόλο το γεγονός πως είναι απλήρωτοι, καθώς η ομάδα δεν ήταν συνεπής στους διακανονισμούς και τις υποχρεώσεις της.

Στο οικονομικό κομμάτι αναφέρθηκε εκτενώς, λέγοντας:

«Ίσως να παίζει ρόλο το οικονομικό, γιατί είναι απλήρωτοι. Δεν είμαστε τυπικοί σε κάποιους διακανονισμούς που είχαμε. Γι’ αυτό θέλουμε να κλείσουμε αυτό το κομμάτι κι ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει έτσι».

Για το έλλειμμα των προηγούμενων ετών που καλείται να διαχειριστεί η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού ανέφερε:

«Φέτος τα έσοδά μας υπολογίζονται στα 25 εκατ. ευρώ και τα έξοδά μας στα 28 εκατ. ευρώ. Οπότε λείπουν τρία εκατ. ευρώ. Με την ΑΜΚ που τρέχει, είμαστε ίσα βάρκα, ίσα πανιά. Πιστεύω πως θα μπουν κι άλλα χρήματα στη συνέχεια, που θα μας βοηθήσουν να μειώσουμε το έλλειμμα, που είναι 27 εκατ. ευρώ από τα προηγούμενα χρόνια. Θα πάρουμε κι ένα δάνειο 5 εκατ. ευρώ, οπότε στο τέλος της σεζόν θα έχουμε 22 εκατ. ευρώ και ένα δάνειο που θα πρέπει να αποπληρώνουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα