Σφραγίζει την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα την Μπάμπεργκ στην Γερμανία και με νίκη παίρνει και μαθηματικά το εισιτήριο για τους «8» της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ το βράδυ (21:45, Novasports 3) την Μπάμπεργκ στη Γερμανία και όλοι μέσα στο «πράσινο» στρατόπεδο θέλουν τη νίκη που θα σφραγίσει την πρόκριση της
ομάδας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Μετά τη μεγάλη νίκη που πήρε το Τριφύλλι επί της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη στα χέρια του για είσοδο τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι με τη Μπάμπεργκ εκτός έδρας και με την ΤΣΣΚΑ εντός την επόμενη εβδομάδα. Με μία νίκη ο Παναθηναϊκός διασφαλίζει την πρόκριση, ενώ εάν πάρει και τα δύο παιχνίδια, μπορεί να έχει και καλύτερο πλασάρισμα από την τέταρτη θέση του ομίλου.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήρε κανονικά μέρος στην χθεσινοβραδινή προπόνηση, μετά τις ανάσες που πήρε στο τελευταίο ματς εναντίον του Περιστερίου, ενώ θα προπονηθεί κανονικά και σήμερα το πρωί στο καθιερωμένο χαλάρωμα του Παναθηναϊκού, όπως και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Γενικά, το Τριφύλλι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι θέλουν τη νίκη επί της τελευταίας ομάδας του ομίλου (έχει ρεκόρ 0-12), αγωνιζόμενοι με προσοχή και σοβαρότητα για να αποφύγουν να πέσουν θύμα έκπληξης.
Keywords
Τυχαία Θέματα