Επικοινωνιακή ήττα για την «πράσινη» διοίκηση η υπόθεση Σαλπιγγίδη

Στη μία αγωνιστική έπεσε η τιμωρία του Σαλπιγγίδη. Ο Παναθηναϊκός για την ποινή του Κατσουράνη, αντί να ασκήσει έφεση, προτίμησε να διώξει τον παίκτη! Έξι αγωνιστικές για βρισιά ο Κώστας Κατσουράνης (είπαμε, είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει βρίσει σε ελληνικό γήπεδο…). Έξι αγωνιστικές για χειρονομία ο
Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Στην μία αγωνιστική έπεσε στην Επιτροπή Εφέσεων η ποινή του Σαλπιγγίδη. Δεν κατέθεσε καν έφεση ο Παναθηναϊκός για τον Κατσουράνη!

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τον τρόπο που χειρίστηκε η διοίκηση του Παναθηναϊκού την περίπτωση...

Η διοίκηση Αλαφούζου, αντί να προστατεύσει τον παίκτη της, επέλεξε να τον διώξει κακήν κακώς, με δικαιολογίες που δεν έπεισαν κανέναν. Επέλεξε να κόψει στη μέση την ομάδα αγωνιστικά και να αφήσει να διαρρεύσει πως… επίτηδες έβρισε ο Κατσουράνης τον διαιτητή Σιδηρόπουλο.

Ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έμεινε με μοναδικό αμυντικό χαφ τον Βίκτορ Βιτόλο (μέχρι να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Χαμπίμπ Σο), να μην έχει ούτε έναν παίκτη που να μπορεί να προωθήσει την μπάλα από το κέντρο στους επιθετικούς και τους μεσοεπιθετικούς και να παίξει τελικά εναντίον της νέας ομάδας του Κατσουράνη χωρίς κανέναν αμυντικό μέσο (αφού ο Σο αποβλήθηκε και ο Βιτόλο ήταν τιμωρημένος).

Συμπτωματικά, ο Κατσουράνης ήταν ο παίκτης που αντιπαθούσε (και δεν ντρεπόταν να το εκδηλώνει έντονα) σε βαθμό... μίσους, το παρεάκι των «νοσταλγών» του παρελθόντος.
Keywords
Τυχαία Θέματα