«Πρόβλημα αξιοπιστίας οι δανεικοί στις θυγατρικές του ΟΣΦΠ»

Έλλειψη αξιοπιστίας, θυγατρικές ομάδες, αθέμιτος ανταγωνισμός, συνωμοσία κατά του Παναθηναϊκού, αντίδραση με κάθε νόμιμο μέσο. Ο Γιάννης Αλαφούζος επιτίθεται στον Ολυμπιακό, εξαιτίας της... γνωστής τακτικής των δανεικών παικτών!
Ως θυγατρικές ομάδες του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Αλαφούζος.


Ο άνδρας που ηγείται της Παναθηναϊκής Συμμαχίας «τιτίβισε» πως η τακτική δανεισμού παικτών που ανήκουν στους Πειραιώτες στα υπόλοιπα «μικρά» σωματεία δημιουργεί (ξανά) ένα τεράστιο θέμα αξιοπιστίας, ενώ χαρακτήρισε όλη την κατάσταση ως «αθέμιτο ανταγωνισμό» και ως «συνωμοσία σε βάρος του Παναθηναϊκού και άλλων ΠΑΕ».

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως θα αντιδράσει με κάθε νόμιμο μέσο, ενώ αρκετά πρόσωπα που τον ακολουθούν στο twitter του υπενθύμισαν πως η μόνη λύση είναι το πορτογαλικό πρότυπο, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύτηκε ο δανεισμός παικτών ανάμεσα σε ομάδες ίδιας κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε μέσω twitter ο Γιάννης Αλαφούζος

* «Σήμερα άρχισε ο δανεισμός των παικτών του οσφπ στις θυγατρικές Ατρόμητος και Γιάννενα . Δημιουργείται πάλι τεράστιο θέμα αξιοπιστίας!».

* «Είναι απαράδεκτο να δημιουργούνται πάλι συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ! Εξελίσσεται μια συνωμοσία σε βάρος του Παναθηναϊκού και άλλων ΠΑΕ».

* «Εμείς της Παναθηναϊκής συμμαχίας προειδοποιούμε ότι θα αντιδράσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα για να αποτρέψουμε νέα σήμα δεμένα πρωταθλήματα!».
Keywords
Τυχαία Θέματα